Lamun anjeun ve geus ngajaga nepi jeung saeutik urang loka anjeun bisa jadi geus noticed hiji artikel nu datang kaluar anyar ku Online Koréa Bobogohan judulna, Alesan I Cinta Katresna Jepang jeung Anjeun Kudu Teuing. Ayeuna hayu atuh ngan nyebutkeun katuhu-off-nu-bat nu Online koréa Bobogohan téh biasana paéh-katuhu jeung sudut pandang-na, tapi kuring teu bisa mantuan tapi mikir yén manéhna dipaké aduan ngeunaan Korea nyarankeun awewe Korean éta t salaku golden salaku loba hiji lalaki geus kapanggih eta pikeun jadi. Ngan kasampak di naon Dan Kembangan, Korea s foremost ahli dina bobogohan awewe korea, geus ngomong ngeunaan eta. Ngabogaan ngan gotten balik ti Jepang, kuring pasti bisa nempo mana Online koréa Bobogohan s characterization tina katresna Jepang hits mark paéh-puseur tapi, salaku alus salaku awewe Jepang, korea awewe boga sababaraha kaunggulan nu béda. The real alesan anjeun kudu cicing jauh ti korea awewe sabab mangka bakal aya leuwih eta keur kuring. Enya, maranéhna boga awak pangalusna di Asia.

Kompetisi galak pikeun lalaki di Korea hartina awewe Korean bener ngurus sorangan éta ampir teu mungkin keur manggihan hiji American ukuran Korean awewe, lamun anjeun nyaho naon atuh hartina. Tapi éta leuwih ti ngan nu Éta ogé kumaha maranéhanana mawa diri. Awewe Korean geus seksual muatan nu kuring kakara haven t ditempo di mana waé nu sejenna di Asia maranéhanana nampilkeun sorangan pisan, kacida alusna. Tangtu, salaku lalaki, urang keur di eta kanggo leuwih ti saukur fisik kasampak katuhu.

Katuhu

Tangtu, urang nu urang ogé cinta eta lamun katresna maké maranéhanana kasampak ogé. Saha bae anu accuses Korean awewe keur gampang kudu mingpin off ka suaka. Korean awewe boga kahayang pikeun mangga nu ngan isn t loyog di jawa Barat. Ieu pamustunganana hartina memang maranehna boga kahayang mangga sacara, kitu oge. Manggihan sorangan di hiji jangka panjang gede hubungan jeung wanoja Korean jeung anjeun bisa bet yén manéhna gé jadi sadaya ngeunaan nyieun anjeun ngarasa gede. Katresna Korean indit kaluar ti jalan meta exceptionally imut ngaliwatan hiji pakarang rusiah katelah tukang. Aegis baby-kawas paripolah, sapuan, atawa mannerisms anu dipigawé dina raraga neangan naon katresna hayang. Éta pisan kuat, jeung katresna Korean wield alat ieu minangka cara pikeun pangaruh guys pikeun ngalakukeun naon bae anu maranéhanana hayang. Pikeun contona, gadis bisa nelepon kaluar opal (endearing istilah pikeun guy leuwih kolot ti dirina) dina baby-kawas sora dina raraga pikeun meunangkeun guy pikeun nyokot nya ka hiji film manéhna hayang nempo. Paling guys cinta ka tukang jeung nu bagja jadi dina pangaruh anak di tukeran keur hiji undeniably gadis pikaresepeun. Bener pangalaman nu pinuh daya jeung pesona ka tukang sanajan, anjeun kudu nyaho Korean. Eta doesn t transfer leuwih ka basa inggris, nu can alesan sejen pikeun diajar Korean pikeun mantuan anjeun minuhan hiji hebat pisan ngalamun. Meunangkeun gadis Korean jeung manéhna gé ngalakonan sagala sorts hal saeutik pikeun nyieun anjeun nyaman, happy man. Kuring teu bisa ngitung jumlah hadiah saeutik kuring ve gotten sadaya di antarana meunang kaluar jeung jumlah heran thoughtfulness. Kuring ve komo kungsi amis saeutik awewe Korean datang leuwih pikeun ngurus kuring bari ieu mah gering di bed. Ngobrol ngeunaan hiji juta-dollar pangalaman. Tangtu, kawas kabéh Asians, maranéhanana gé jadi expecting anjeun pikeun jadi attentive ka kabutuhan maranéhanana ogé jeung anjeun kudu jadi sabab Koréa ilaharna geus heboh personalities nu bakal nyieun anjeun hayang ngajaga eta kira-kira for lila, lila. Kuring ampir henteu kungsi manggihan Jepang katresna lamun kuring travel tapi sok aya panongton riweuh Koréa ngalanglang dunya di nagara mana wae kuring ve geus nepi ka. I haven t ditempo awewe ti mana wae nu séjén nagara Asia saperti dongeng jeung percaya diri salaku awewe Korean. Sedengkeun awewe Jepang nu lucu jeung bubbly, loba di antarana ngan geus t ninggalkeun nagara maranéhanana nu jenis hanjelu. Korean awewe mah ve tanggal geus ogé geus hebat pisan rasa humor jeung geus sok geus getol nyoba pangalaman anyar. Di sakabéh Asia, korea awewe nu paling nyakola. tina Koréa indit ka University sanggeus lulus Sma. Sedengkeun loba lament nu mindeng-jiwa crushing rote memorization nungtut ku Asian atikan, eta oge ngandung harti yén rata-kelas tengah gadis Korean nyaéta jauh leuwih well-rounded, jeung pangaweruh ti katresna Asian ti nagara séjén. Luhur tingkat pendidikan méré eta tingkat kapercayaan nu ngajadikeun eta paling independent dipikiran Asian katresna jeung jauh leuwih fleksibel dina ngalakonan jeung ideu anyar, urang, jeung pangalaman ti anjeun manggihan di nagara Asia lianna nu ngandelkeun jauh leuwih dina goib jeung tradisi. Salaku lila-siswa jeung loba di antarana di sakola atawa nepi taun heubeul, maranéhanana geus nyatu kasempetan, jeung ongkos pisan luhur, ulikan jeung travel mancanagara. Dina kanyataan, jeung populasi ngan ngeunaan juta, Korea ngirimkeun rd. paling siswa internasional US sanggeus India jeung China anu unggal geus ngeunaan kali populasi Korea Kidul. China di titik luhur ngirimkeun ngan ngeunaan kali salaku loba siswa ka URANG. Anak s leuwih umum pikeun manggihan gadis Korean anu geus cicing atawa diajarkeun ti mancanagara di mana wae nagara sejen di Asia. Komo keur maranéhanana anu geus t geus aya diri, paling boga dulur anu pindah peuntas laut di sawatara titik. Koréa nu jauh leuwih aktipitas jeung pangaweruh ngeunaan sesa dunya ti nu sejen Asians. Sedengkeun bade usaha jeung bener route paket tour umum, anjeun gé datang di sakuliah loba katresna Korean anu geus backpacked kira-kira Éropa atawa SE Asia sorangan teuing. Salah sahiji hal paporit mah ngeunaan awewe Korean nyaéta kumaha euy feminin maranéhanana tapi teu di lemah atawa daya teu upaya jalan. Maranéhanana nunda loba care kana kumaha maranéhanana nampilkeun sorangan jeung nu hajat dina letting anjeun muterkeun peran anjeun salaku manusa sikep nu loba guys ngabutuhkeun pisan. Di luhur kabéh ieu, kawas awewe Jepang, you don t boga ka salempang ngeunaan sex drying nepi sanggeus anjeun dieunakeun ring dina dirina ramo. Bisa meunangkeun loba nu leuwih alus? Aya loba alesan naha awewe korea nu hebat prospek keur bobogohan atawa nikah tapi loba di antarana anjeun gé ngan boga pangalaman pikeun diri. Anjeun bisa meunangkeun oge dina jalan anjeun ka ngalaman ngan kumaha gede Korean awewe bisa ku picking nepi salah sahiji Dan Mekar s invaluable buku

About