*Roman scammers atawa nu mana wae nu séjén abusers, mangga tetep kaluar ti loka nu, mah bakal ngadeteksi, jeung pupus akun anjeun langsung. Mangga bageur nawaran reureuh munggah gambar anjeun sorangan. Teu ngamuat gambar sato atawa sababaraha gambar alam.

Naha nu dipikaresep di bobogohan nu gadis Korean atawa budak atawa anjeun ngan saukur hayang papanggih jalma anyar jeung nyieun babaturan, korea Sunda jawaban anjeun. Nu anyar sarta seru Korean loka dating, di mana anjeun bisa diajak ngobrol, ulin jeung nyieun anyar kenalan di no ongkos jeung sama sekali. Henteu masalah lamun anjeun cicing di Korea atawa teu, anjeun bisa kalayan gampang asup nepi jeung ngiluan urang hebat pisan Korean jaringan sosial, ku kituna pasamoan urang korea di luhur pangbasajanna. Koréa Sunda téh bébas Korean loka dating. Anjeun bisa maca, nulis, tambah paporit jeung mintonkeun interest di no ongkos salami anjeun hiji anggota kulawarga urang. Tapi kudu lengkep jujur anjeun, aya bisa jadi tambahan dina feature ngan nyieun kahayang anjeun tujuan gancang. Urang kungsi ngalakukeun phasing, scamming atawa hooking.

Maranéhanana kabéh teu digawe

Eta geus kabuktian nu pangbasajanna jeung kalawan cara anu pangalusna pikeun ngalakonan ieu nyaéta saukur search batur nu kapentingan anjeun. Ngirim hiji pesen ka gadis Korean, Korean bodo atawa nu mana wae nu. Teu ngan éta, tapi koréa single ayeuna boga kasempetan pikeun papanggih batur, ku ngabogaan hiji tempat merenah pikeun papanggih, ngobrol jeung ulin. Wilujeng sumping di pangalusna korea jaringan sosial, korea Sunda. Jujur, loka urang anu anyar, ku kituna urang bisa jadi teu boga loba anggota acan.

Tapi aya aya sia aya aing ieu loka

Urang geus diwangun loka ieu jeung tremendous usaha pikeun mantuan anjeun meunangkeun dina touch jeung urang korea. Jalma Korean geus endah pisan budaya jeung metot gaya hirup, jeung ayeuna anjeun bisa meunangkeun dina touch sareng maranehna ngaliwatan Korean Sunda, nyieun babaturan jeung pangalaman maranéhanana pausahaan

About