Hello. Fun jeung Riang SJF, tengah s néangan rido, jenis SWM atawa ngora. Resep non-perokok, Kaukasia, lain asli basa speaker. Tokyo atawa Kanagawa wewengkon. Kuring nyarita leuwih atawa kurang basa inggris fluently. Mangga nulis turun umur anjeun jeung kabangsaan. Serius ngan pls. Dupi anjeun néangan hubungan serius jeung lucu rido wanoja single? Upami anjeun hoyong Asian kasampak jeung langsing, eta bisa jadi kuring. Kuring hayang manggihan jalma anu kasampak keur hubungan serius (No pidana). Kuring keur ngora kasampak, tapi ‘s. Kuring leuwih resep ngora ti kuring jeung kulit adil. Hello. Kaula néangan babaturan jalu rék dahar nginum, ka hiji film atawa karaoke, jsb. babarengan. Kuring cerai pikeun waktu anu pohara lila sarta dina mah s. Mah, asa ka minuhan batur kira — kira- y o from USA atawa Éropa atawa Korea Kidul alatan kuring kabetot dina budaya. Kuring miara, jujur, adil. Menarik SJF, ahir s, riang jeung gede seuri, pinter considerate, gairah, sensitip, lucu. Néangan manusa jeung uteuk anu maos pikeun hubungan langgeng ngarah ka soulmate. Sagala umur — ngan Uteuk jeung jantung. Single Jepang, yr.-heubeul (tapi kasampak ngora), hirup gawe di Tokyo. Néangan jangka panjang hubungan. Anjeun: Tunggal atawa cerai anu ogé néangan hubungan stabil, friendly, calakan.

Independent, miara basa Jepang dina s néangan nu sarua. Kuring percaya dina kimia. Komo lamun mah kawas batur nu kadang teu hasil. Non-ROKO man kaula néangan, kuring teu nginum kuring ngaharepkeun anjeun teu.

Aku kanker

naon tanda anjeun. Hayu urang ngobrol leuwih tea mah hayang papanggih saurang lalaki anu weruh kumaha pikeun ngubaran hiji awewe oge jeung ngajadikeun happy nya. Mah kawas a man anu calakan, ganteng, suksés di bisnis jeung populer di kalangan katresna. Anjeun bisa nyieun waktu keur kuring? Aku berbudaya, menarik jeung misterius. SJF, awal s, busty. Kuring néangan hiji guy saha kuring bisa indit jeung. Manéhna kudu asak, gampang-bade, layeut, jeung finansial stabil. Kuring hoyong pikeun nepungan anjeun sanggeus karya atawa weekends. Serius ngan mangga. JF anu diaku iinditan, rapat urang, maca, film, nginum jsb. néangan babaturan pikeun chill kaluar. Lamun nu dipikaresep, ngarasa luncat ka leupaskeun kuring garis.

Hatur nuhun

Menarik jeung calakan Jepang lady. Kuring keur néangan hiji single, pinter jeung miara basa Jepang atawa Westerner pikeun silaturahim hiji atawa leuwih. Non-perokok, kira-kira umur mah kahirupan di deukeut Tokyo. Kami teu kabetot dina laki rabi. Sababaraha diomongkeun Jepang kamampuh bakal ditambah

About