A bari saeutik ka tukang di Korea bari nongkrong jeung misan mah, pisan jangkung ahir ‘s man jeung karir alus, mulya clan kulawarga, jeung umumna pisan nice guy,»kumaha datang anjeun teu meunangkeun gadis.»manéhna direspon jeung»kuring hayang jangkung bodas gadis jeung breasts badag.»Jujur, kuring teu mikir ieu teu super umum, tapi eta teu aya. lamun datang ka non-Koréa, Koréa umumna rupa jeung séjén Asians. Najan naon koméntar séjén nyebutkeun, dina sisi nagara di leuwih imah tradisional di mana putra kahiji tetep jeung kulawarga salaku kapala. kabéh putri sakabeh kulawarga pindah ka kota gedé, sahingga aya no awewe ngora di padesaan. ieu kokolot putra-ku kituna kasampak di luar nagara mindeng ka tempat kawas Vietnam, Filipina, Mongolia, cina. jsb. tempat nu boga awewe anu kasampak Korean cukup, nu boga budaya sarupa sajarahna jsb. Di Korea, kulawarga anjeun clan kieu manusa, lamun korea man anu nikah awéwé asing, barudak forevermore bakal terus maké na clan kulawarga, jadi nu bener teu hiji hal anu bakal tahan batur deui, ogé kalolobaan jalma nu teu ti hiji kulawarga clan jeung fraksi nu kasohor cukup sabenerna pangaruh maranéhanana dating pilihan lumayan loba ngan mulya marga atawa karajaan marga bakal mayar perhatian ka hal ieu. atawa komo ngan mulya royal fractions ieu marga.»Di antara lalaki dina pasangan interracial. persén éta Koréa, dituturkeun ku China. persén, Amérika Sarikat di. persén jeung Jepang di.

Di antara nu bikang, persén geus kabangsaan Cina, Koréa nyandak up.

persén, Vietnam éta

persén jeung Filipinas. persén.»Kuring teu mikir kitu nepi ka mana wae Koréa tapi kaputusan anjeun. Naon anu anjeun nungguan lamun anjeun bener hayang ka tanggal Koréa? Ngan ulah anjeun hoyong. Pribadi, kuring teu paduli naon jalma sejen mikir jeung ngomong alatan kaputusan mah anu penting. Sababaraha Koréa bisa jadi teu kawas urang asing, tapi batur teu bisa ngalakukeun. Di era global ieu, ras, genders jeung umur teu sigana jadi penting. Salaku téknologi maju, urang gampang meunangkeun leuwih sababaraha barrios kawas jarak, atawa basa nu dipake nya jadi hiji gedé tembok. Ras bisa urusan komo lamun maranehna geus beda kasang tukang budaya. Kuring teu nyebutkeun aya kasulitan antara dua jalma anu ti nagara beda tapi leuwih penting ti batan nu bakal jadi naha maranéhanana asih silih. Teu kudu jadi sababaraha masalah dina hal ieu tapi éta leuwih anjeun kudu ngajawab ka ngamekarkeun hubungan anjeun jeung anjeun dikawinkeun. Pikeun ngalakukeun éta, tina pangalaman saméméhna mah, kamahéran basa téh lengkah kahiji anjeun kudu ménta pikeun komunikasi leuwih alus. Hal ieu ilahar Korea for ieu kajadian salaku masih aya teu loba Koréa hirup di Korea jeung aya kolot anu sabalikna. Tapi, Lamun budak geus cicing atawa tumuwuh nepi di hiji Masarakat Western, manéhna bakal leuwih gampang tanggal hiji non-Korean jeung kolot biasana bakal jadi ok jeung ieu. Tangtu, eta gumantung kana individu jeung indungna sacara jurus.

Eta beda-beda pisan

Mah saran teu salempang ngeunaan nanyakeun hiji Korean budak kaluar lamun manéhna nyebutkeun no nu bakal jadi hal awon anu bisa lumangsung jadi indit for eta Enya, maranehna ngalakukeun. Kuring dating hiji ayeuna jeung kaula moderately-coklat-skinned South east Asian gadis. Kuring teu kungsi dipikir mah tangtu bakal dating hiji Korean guy jeung kuring teu néangan K-kabogoh boh. Plus, ieu kahiji kalina mah bobogohan jeung urang asing. Upami anjeun keur nu non-bodas, meureun manggihan Korean guy di Korea bakal jadi bit a hésé sabab sigana nganggap yén darker-skinned jalma nu kurang well-off atawa kurang nyakola. Nu adil, nuhun, tapi lamun anjeun boga babaturan Korean anu bisa ngalakukeun 소개팅 pikeun anjeun, meureun anjeun chances of pasamoan batur cocog bakal leuwih luhur. Tapi, hayu urang ngan nyebutkeun eta sadayana gumantung kana kaayaan jeung leuwih sering dipake tinimbang. Sedengkeun pikeun kuring, kuring nyarita béntés inggris jeung santun Korean. Kabogoh mah jeung kuring lolobana komunikasi di koréa kajaba urang kudu obrolan ngeunaan serius barang jeung kuring teu bisa nanganan maju Korean. Kabogoh mah datang ka hirup di nagara mah jadi, meureun manéhna teu sarua jeung Koréa anu ngan saukur hayang hirup di Korea. Manéhna geus sok geus serius ngeunaan hubungan urang saprak urang mimiti papanggih teuing. (Kuring meunang nyaho manéhna ngaliwatan bursa basa app, tapi urang papanggih di Korea saterusna lamun ieu mah dina lebaran). Jadi, enya, lalaki koréa ngalakukeun tanggal asing katresna. Nikah, tapi, bisa jadi mangrupakeun perkara anu béda. Lamun manéhna sacara serius ngeunaan anjeun jeung nyangka anjeun geus poténsial-na nikah pasangan, manéhna pasti bakal mungkinkeun anjeun nyaho. Leuwih taun ka tukang, kuring geus picking nepi dina hiji sakeupeul tina»tren»dina design dunya. Jeung kuring mah ngawangkong ngeunaan gradients Naha éta produk atawa desain brand, urang geus pindah ka arah ngabogaan leuwih ngahaja sistem jeung prosés, jeung hiji dialog nu muka. Sanajan, Andrew Lee geus dibikeun hiji jawaban alus. Koréa biasana kaping korea atawa nu sejenna Asia Wétan jeung Kidul-wétan Asia. Koréa anu cukup ekslusif pikeun urang sorangan. Tapi, ieu lain hartosna yen unggal individu kieu prinsip nu sarua. Sababaraha resep urang asing. Tangtu, masih aya loba bodas kaunggulan antara korea, tapi sababaraha urang kawas warna jalma asing ogé. Pikeun conto, Jadi kuring teu bakal salempang ngeunaan eta. Sababaraha Korean bener ulah cinta urang asing. Sanajan teu loba, tapi pasti, anjeun bakal manggihan batur ogé. Eta gumantung kana mana anjeun aya. Lalaki koréa lahir atawa diangkat di mancanagara, maranéhanana pasti tanggal non-Korean awewe leuwih loba ti lalaki koréa ti Korea Kidul. Ayeuna di jero Korea, lalaki bakal tanggal jeung nikah sejen Asian awéwé lamun maranehna»teu bisa»manggihan wanoja Korean. Kulon awewe datang sanggeus Asian séjén awewe. Hideung, Latino, Arab, jeung sajabana. kami kakara teu kudu nyarita ngeunaan jadi eta kudu jadi deukeut ka anomali ti hiji hal nu ilahar halakha. PS: Loba statistik jero Korea kudu ditalungtik sacara saksama sabab sababaraha wewengkon kawas dina Kwangju geus tingkat luhur pisan dicampur pertikahan jeung kalobaannana nu alatan kurangna Korean awewe anu ngan ninggalkeun Korean padesaan

About