Bobogohan bisa jadi hese kadang. Nohonan ekspektasi nu sejenna signifikan anjeun bisa jadi teu sok jadi gampang. Tapi nambahkeun dina luhur nu béda budaya jeung anjeun meunang sakabeh anyar box pandora sacara. Baca asup pikeun nempo naon nyangka lamun anjeun hoyong tanggal di Korea. Pasamoan single di nagara nu mana wae nu bisa jadi tugas daunting. Kusabab kitu di Korea, lolobana cupid karya dipigawé ngaliwatan babaturan. Tinimbang ninggalkeun hal nepi ka kasempetan encounters (nu bisa ngabalukarkeun dina murderous strangers), Koréa leuwih resep poténsial mates boga rujukan pikeun mastikeun boh anjeun bakal (ka sababaraha gelar) a cocog. Sanggeus éta babaturan salaku panyangga bakal pastikeun manéhna manéhna teu sababaraha gila mabok nu bakal datang banging dina panto anjeun di KAMI. Kaping Blind di Korea pisan umum jeung salah sahiji cara nu paling umum pikeun minuhan jalma dina rélatif ‘aman’ jalan. Catetan: tangtu, ieu teu hijina jalan Koréa minuhan poténsial orok mamas jeung daddies. Urang papanggih di sakola, pagawean, random encounters dina jalan, jsb. Tapi seating nyaéta salah sahiji anu pang dipikaresepna cara pikeun minuhan single séjénna. Aya geus komo sababaraha séjén»tipe»kaping blind, tapi jalma nu husus pikeun maksud nu béda: rapat — grup date buta, lolobana pikeun ngora mahasiswa. Hiji grup babaturan guy bakal minuhan a group of girlfriends pikeun nongkrong jeung boga waktu nu sae. Hiji tanggal blind disusun ku kolotna. Ieu téh hiji pisan serius tanggal, di mana boh pihak boga ekspektasi tina nikah katuhu ti mimiti (utamana kaasup kolot). Mintonkeun masarakat kasih sayang di Korea teu jadi kabuka salaku eta bisa jadi di belahan dunya. Sanajan generasi ngora sacara mental téh ngalaman parobahan, loba Koréa masih teu muka ka kissing di masarakat. Basajan pecks bisa jadi lumayan pikeun sababaraha, tapi nu paling Koréa bakal nolak ditempo di masarakat milu dina salah sahiji jalma film-gaya muka sungut kisses. Komo hiji hal sakumaha basajan minangka hugging signifikan batur bisa jadi bit a leuwih kagok ti naon nu anjeun keur dipaké pikeun. Anjeun bisa jadi ka chill kaluar lamun anjeun keur keur teuing affectionately touchy dina Seoul subway. Nyekel leungeun jeung linking leungeun, tapi nu cukup ilahar. Upami anjeun keur nongkrong jeung Koréa, anjeun bisa jadi hoyong dibeulah bil Korean jalan. Éta lamun hiji jalma bayaran pikeun bill jeung jalma sejen bakal mayar pikeun babak saterusna. Sababaraha kontemporer Koréa leuwih resep ka beulah bil merata, jeung nu tiis lamun anjeun geus babaturan jeung sagala. Tapi lamun anjeun keur bobogohan di Korea, nu jenis gedé beurang (meureun patali jeung nu pajeulit konsép Jong). Lamun bade ka restoran, cafe, teater film, atawa és krim toko, prakték umum pikeun jalma pikeun mayar di unggal jalma eureun. Ayeuna, anu bayaran pikeun naon nepi ka debat pikeun sadaya pasangan sakuliah Korea. Sababaraha sakola heubeul Korean dudes mayar pikeun sagalana, tapi anyar, loba awewe Korean geus ngalamar babagi maranéhanana, teuing. Jadi, bener gumantung kana jalma. Pasangan budaya badag di Korea, jeung lamun anjeun geus di dieu anjeun Korean shorty, anjeun bakal boga kasempetan pikeun ngarasakeun nu perks of keur bagian ti hiji pasangan di Korea. Ka dismay of ngalamun urang tunggal di Korea, pasangan kaos kabéh ngamuk jeung kacida katempo di mana waé anjeun indit. Ieu hiji deklarasi jelas ka dunya nyebutkeun,»Anjeun geus MILIK»(pilihan tambahan:»MUHAHA»). Anjeun bisa meunangkeun sababaraha ring pikeun Poé anjeun Ulang (tempo di handap), dibewarakeun asih anjeun dina bentuk ring. Keur hiji pasangan bisa jadi kacida selingkuhan umum. Jeung ceuk nu, éta kacida katempo sisi bobogohan di Korea. Aya loba jelema di Korea nu teu fans keur leuwih deui-top pasangan-y jeung nolak pikeun meunangkeun pasangan kaos jeung cingcin. Yea, éta saeutik teuing pikeun sababaraha Koréa teuing Nempo ieu Korea Q Hiji ngeunaan naha Koréa maké pasangan kaos. Jalma di sakuliah dunya ngagungkeun keu anniversaries bener lovey-dovey pasangan ngagungkeun bulanan anniversaries jeung unhealthily obsessed rumaja ngagungkeun komo leuwih mindeng. Tapi di Korea, éta saeutik saeutik béda. Tangtu, gede keu milestones nu sohor ngan nu sarua. Tapi tinimbang cacah bulan, nu Korean equivalents ka lovey-dovey pasangan nu qurban bulanan dimaksud bakal ngagungkeun anniversaries dina pecahan poé (I. e). Eta sacara leuwih ilahar keur ngora jeung leuwih kaasih pasangan pikeun qurban ieu jalan, jadi teu dulur bayaran perhatian ka ieu. Tapi ieu téh pasti a Korean cara pikeun qurban keur di bandung. Catetan: Saméméh anjeun bust kaluar almenak anjeun ngamimitian cacah unggal poé, ngan make poé kalkulator dina Kungsi. Sacara umum bisa disebutkeun, paling lalaki nu fisik kuat ti girlfriends maranéhanana, sarta loba awewe boga tas gedé pinuh ku rada undefinable»barang.»Jeung di Korea, ieu umum truths nu practicalities. Lamun nongkrong jeung girlfriends, loba lalaki koréa bakal nawarkeun pikeun tahan maranéhanana kabogoh sacara bag gedé pinuh ku mysteries nyimpen hemeng taktak kira-kira samenanjung nu. Aya no takwa néangan aneh lamun nyekel tas jeung pink jeung frills di Korea, eta sacara praktek umum keur lalaki pikeun tahan grisliest tina tas. Lamun anjeun geus a guy, sadaya eta hiji-pakarang latihan anjeun teu lamun éta single bisa datang dina gunana. Teu euweuh kawas spooning peuting jauh di kanyamanan anjeun sorangan ranjang. Tapi lamun anjeun keur di Korea, anjeun bisa jadi geus jalan kurang spooning sesi ti anjeun keur dipaké pikeun, kitu eta leuwih ilahar keur urang unmarried hirup jeung kolotna. Komo lamun kolotna anjeun sagemblengna liberal jeung pamanggih sakabeh kids maranéhanana ngabogaan hubungan di kamar gigireun panto, lolobana Korean kolot TEU tiis jeung éta. Tangtu, loba jalma single di Korea hirup nyorangan, teuing, jeung nu lamun geus nepi ka individu. Tapi lamun hirup jeung kolotna datang salaku bagian iket, eta robah hal nepi loba. Kawas Anjeun mikir curfews anu dipigawé lamun anjeun indit off ka kuliah. Tapi di Korea, curfews nu masih relatif ilahar pikeun jalma nu masih hirup jeung mommy jeung daddy. Jeung sanajan urang hoyong nyebutkeun ieu téh sarua bener keur lalaki jeung awewe, hanjakalna eta leuwih umum pikeun awewe boga daddy-ditumpukeun curfews ti eta anu pikeun lalaki. Umur jeung status pagawean teu bisa override»salami anjeun keur nu hirup di imah ieu»argumen, jeung nu sakapeung bisa ngahasilkeun awewe di perdana maranéhanana dating kahirupan jeung curfews saméméh tengah wengi. Curfew waktu nepi jeung kudu pindah imah ku taksi. Sawatara anu pangalusna kaping bisa nyokot tempat di imah. Nyaho jenis: lilin, anggur, jeung Marvin Gaye. Tapi di Korea, saprak jadi loba jelema hirup jeung panasaran jeung nosey kolot, loba Koréa leuwih resep ngagantung di luar jauh ti anggota kulawarga maranéhanana. Jadi, mayoritas waktu pasangan bakal méakkeun jeung nu séjén aya di luar imah. Nu hartina pos kaluar ka sababaraha Seoul sacara unik jeung quirky tema cafe atawa meureun komo ngajalajah sababaraha alus kadaharan koréa di disumputkeun pasar kira-kira Seoul. Teu disada goréng teuing teu eta. Lamun anjeun mikaresep bobogohan casually jeung ngan ngabogaan waktu nu sae, kolot meureun moal datang kana persamaan. Tapi lamun hal kungsi meunangkeun bener serius jeung kabogoh anjeun atawa kabogoh, anjeun bisa jadi ngobrol ngeunaan nikah. Jeung lamun datang ka koréa pertikahan, kolot biasana kudu sebutkeun final. Lamun tim mama jeung papa teu kawas anjeun, nu paling dipikaresep hartina ahir anjeun Korean asih selingkuhan salaku loba Koréa manggihan eta hésé pisan pikeun indit ngalawan kolotna, utamana lamun datang ka nikah. Eta lebay, tapi naon anu bisa ceuk pikeun awewe anu dibawa salapan-pound ham dina burih nya pikeun bagian leuwih alus ti taun.

Sabab jalma nu sieun ku kolot anu bisa nunda maranéhanana usum panas asmara ka sesa, nu teu ilahar pikeun ngawanohkeun anggota kulawarga ka kabogoh anyar atawa kabogoh. Nu biasana ditangtayungan pikeun lamun nyaho hubungan ieu beuki serius. Tapi di Korea, anjeun bisa jadi teu bisa diwanohkeun ka babaturan boh. Sanajan loba Koréa bakal sagemblengna ngawanohkeun anjeun ka dulur, manéhna weruh manéhna, sababaraha urang di Korea teu hayang nempo George Costanza sacara»Dunya Colliding»teori datang bener. Eta bisa jadi tiis pikeun nongkrong jeung babaturan silih ti fotografi kelas. Tapi anjeun bisa jadi teu kungsi papanggih séjén signifikan anjeun sacara buddies kuliah. Urang teu hayang ieu dunya exploding ayeuna, ulah urang

About