Kuring geus sababaraha Asian (Jepang jeung Cina) babaturan lamun kuring ieu hiji mahasiswa di USA, tapi kuring geus kungsi miboga kasempetan pikeun nepungan batur ti Korea saméméh, utamana gadis.

Contona, minggu kamari kuring papanggih hiji awewe ti Seoul disebut Tine dina Lumpat chat anu jadi mah babaturan pohara alus. Urang chatted pikeun leuwih ti jam dina basa inggris jeung perancis jeung mimiti ayeuna urang nyekel nepi online unggal dua atawa tilu poé dina Skype, atawa Facebook jeung urang babagi carita kahirupan urang. Sabalikna, unggal waktu kuring papanggih Jepang atawa Cina wanoja dina chatroulette, kuring sok nyanghareupan masalah komunikasi.

Kahiji, maranehna pisan malu jeung asing jeung bréh inggris maranéhanana teu nu alus, jeung kadang hese jadi dipikaharti bener

Jadi, kuring geus tangtu kudu milih antara paguneman jeung katresna ti Korea atawa ti nu lian nagara Asia dina chatroulette atawa nu mana wae nu sarupa loka kawas lumpat chat, kuring bakal milih gadis Korean tanpa ragu nu mana waé

About