Lamun datang ka dating hiji lalaki koréa aya teu ngan hiji gender nu béda tapi ogé budaya di hiji ogé. Nu kahiji (jeung panggampangna) hal anu robah nyaéta mana anjeun deui nongkrong jeung babaturan anjeun. Contona, tinimbang bade sadaya-katresna salad bar pikeun dahar beurang kuring nganjurkeun bade ka koréa restoran mana guys rampak kaluar. Mimitian bade ka toko kopi nu guys indit ka jeung babaturan. Nyengkram hiji bir jeung babaturan di hiji bar atawa kuku (Korean-gaya bar.) Ngurilingan diri jeung lalaki koréa leuwih remen jeung anjeun gé leuwih gampang manggihan hiji guy anu gé kawas anjeun jeung nu anjeun gé resep. Has korea guy s standar pikeun daya tarik fisik anu luhur. Nu ngajadikeun rasa sabab awewe Korean gawé teuas di néangan alus. Kuring nyarankeun ngalakonan sarua. Upami anjeun keur serius ngeunaan badarat imut Korean guy, mangka anjeun d leuwih alus hones anjeun pakarang anjeun kasampak jeung awak. Loba teuing Kulon awewe datang ka Korea, meunangkeun intimidated ku kompetisi jeung méré up. Anak s waktu pikeun nyieun stand, don t mikir. Anjeun teuing hayang imut Korean guy jeung anjeun gé ngalakonan naon waktu nu diperlukeun pikeun meunangkeun hiji, katuhu. Jadi, kuring nganjurkeun bade gim rutin jeung kudu sabar salaku awak anjeun kasampak leuwih alus. Anjeun gé nyaho lamun koréa guys mimiti anjeun mariksa kaluar leuwih rutin. Atawa lamun anjeun aya bewara anjeun babaturan guy ngamimitian boh complementing anjeun atawa méré anjeun leuwih waktu maranéhanana. Loba teuing Kulon awewe sieun feminitas jigana, jeung don t ngarti daya jeung kaéndahan. Utama aduan kuring meunangkeun ti korea mah babaturan guy nyaeta aranjeunna anu intimidated ku awewe Kulon. Anak s teu aya nu maranéhanana don t mikir maranéhanana geus menarik tapi anak s nu awewe Kulon nyingsieunan eta.

Kuring ogé ngobrol ngeunaan paguneman. Mugi gusti guide paguneman jeung saukur ngadagoan na hidayah. Ngidinan diri ogé mintonkeun feminitas jeung demeanor. Mawa humbler gadis saeutik air kituna manéhna bisa ngarasa kawas manéhna weruh peran salaku miara jeung mayungan jalu. Lamun anjeun rek make eta salaku gampang jeung nyaman keur anjeun ideal Korean manusa, mangka kuring nyarankeun diajar basa sunda. Nyokot kelas jeung make eta prioritas pikeun diajar Korean jeung nongkrong jeung awewe Korean. Maranéhanana ngan bisa ngawanohkeun anjeun sababaraha imut Korean guys. Anjeun bisa maca leuwih ngeunaan eta ku jalan ngaklik dina link.

Ieu pamungkas dina skill

Kumaha anjeun bisa boga manéhna ngobrol jeung anjeun tanpa datang di sakuliah salaku gampang. Dina waktu nu sarua kumaha anjeun bisa nyieun manéhna ngarasa kawas manéhna dikaitkeun ka anjeun ku kituna manéhna bisa boga ego-na. Kuring nyarankeun méré manéhna hiji musabab ka interaksi jeung anjeun nu s ditarima socially. Contona, di warung kopi anjeun bisa meunangkeun tabel saterusna manéhna (jeung korea buku), jeung nanya ka manéhna naon nu tangtu kecap nu ngandung harti. Manéhna gé leuwih ti dipikaresep mantuan anjeun. Pastikeun anjeun hatur manéhna jeung lamun manéhna museurkeun jeung (gagah) cukup manéhna gé terus interaksi. Anjeun gé ulah manéhna ni mat ku nyieun manéhna ngarasa kawas rescuer jeung boosting ego-na. Anjeun ve ogé dipintonkeun feminin anjeun tret jeung geus dibikeun manéhna hiji musabab pikeun ngobrol jeung manéhna. Upami anjeun hoyong pikeun ngarti lalaki di umum, kuring nyarankeun mariksa kaluar Hubungan ahli Kara Oh s Lalaki Dijieun Gampang. Anjeun gé manggihan anwar kumaha mangga lalaki mana waé. Kuring satuju jeung loba nya titik jeung hayang nu leuwih awewe anu cara nu sarua. Kuring teu apal you don t hayang ngarasa kawas anjeun geus réa deui diri pikeun Korean bodo. Anak s teu kira-kira réa deui sakumaha anu kasebut ngeunaan flexibly camouflaging sorangan ka cocog naon manéhna hayang. Lamun anjeun darat gede Korean bodo, manéhna gé ogé mimiti ngarobah dirina ka cocog naon anjeun kawas dina guy hiji. Di mana wae kasus geus fun anjeun manggihan anjeun ideal lalaki koréa. Ieu idéal anjeun Korean lalaki kolot? Manggihan tips bobogohan lalaki kolot di dieu

About