Mah kawas Korea budaya jeung mi nyoba diajar basa maranéhanana ieu geus salah sahiji ngimpi mah komo travel aya jadi lamun saha bisa mantuan kuring mangga nulis turun surélék anjeun.

Aya LOBA Koréa hihi. Tapi, anak s jenis kagok nanyakeun ka nepungan anjeun ngan sabab anjeun resep budaya maranéhanana. Abdi befriend salah di sakola atawa digawé saprak anak s an gampang sambungan. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing

About