Kuring ve ogé dibikeun anjeun sababaraha saran lamun make eta. Cara nu anjeun bisa flirt jeung dirina salaku anjeun ngagoda nya lamun manéhna saeutik anjeun kaponakan awewe. Maranéhanana baris nyieun anjeun boh boga waktu nu sae. Manéhna gé jadi ogé impressed yén anjeun teu nyaho ieu. Jadi, geus senang jeung eta. Ieu aya sababaraha fun basa awak tips anjeun bisa make basa anjeun keur saukur pasamoan wanoja Korean. Lamun batur geus ngawanohkeun, anjeun atawa lamun anjeun ngan hoyong pikeun ngingetkeun nya anjeun bisa ngalakukeun ieu. Maranéhanana ogé sababaraha patut pamahaman keur demi sorangan. Lamun manéhna shakes sirah nya. Eta sigana mah manéhna nyebutkeun euweuh tapi dina kanyataanana, anak s hiji cara pikeun nyebutkeun pantun. Eta kaget kuring nu kahiji kalina kuring nempo ieu alatan kuring mikir eta hartina I don t hayang nempo anjeun. Eta ngajak kuring bari bewara.

Lamun anjeun deui pasamoan kahiji batur anjeun bisa ngalakukeun hiji pondok ruku jeung sirah anjeun. Anak s ampir lamun anjeun deui nodding. Ieu téh kumaha Koréa ruku sabot maranéhanana mimiti papanggih casually. Anjeun bisa nambah sababaraha flirting pesona jeung saterusna ieu salah. Lamun manéhna bakal nahan leungeun nya dina dada nya tingkat jeung gelombang. Sanggeus pondok ruku sirah anjeun anjeun ngalakukeun ieu. Anak s kumaha katresna Korean casually gede unggal séjén. Ngalakonan ieu bakal nyieun nya ngarasa leuwih nyaman jeung ngobrol jeung anjeun. Maranéhanana don t ngocok leungeun atawa ruku profusely kawas Jepang. Anjeun bisa ngalakukeun ieu lamun anjeun deui kahiji diajak ngobrol nya. Ieu cara gede pikeun ngagoda nya jeung ngarti naon anu manéhna ngalakonan. Dengdekkeun sirah jeung puffing beungeut. Ieu ngandung harti yén manéhna téh pamikiran pisan intently. Anjeun bisa nanya nya pertanyaan jeung lamun manéhna teu nu nyanghareupan anjeun bisa toké nya macana.

Reuwas

Putting anjeun indéks sareng thumb dina gado anjeun. Ieu ngandung harti yén anjeun deui tiis atawa alus-néangan. Anjeun bisa ngalakukeun ieu iraha wae manéhna compliments anjeun dina hiji hal. Anak s a saeutik lucu lulucon jeung senang flirting basa awak. Raising ramo indéks anjeun kawas anjeun geus nyebutkeun hiji. Ieu ngandung harti pangalusna. Dasarna, éta kawas anjeun deui nomer. Jadi, lamun manéhna compliments anjeun bisa ngangkat anjeun ramo indéks jeung seuri. Manéhna gé ngarti jeung seuri. Ngarobah leungeun anjeun sarta mibanda anjeun indéks jeung jempol noél. Lamun manéhna teu ieu mangka eta hartina duit. Jadi, lamun manéhna hayang nongkrong anjeun bisa ngalakukeun éta pikeun mintonkeun yen anjeun deui mahal. Putting leungeun anjeun di luhur sirah anjeun pikeun nyieun hiji O. Ieu hartina nu enya di koréa basa awak, tapi lolobana jelema don t ngalakukeun hal eta. Nyebrang leungeun anjeun dina dada anjeun level.

Ieu hartina no

Lamun anjeun meunangkeun nu hartina manéhna teu kabetot. Anjeun oge bisa ngalakukeun hal nu sarua. Ngalakonan tanda meunangna jeung mesem. Koréa biasana ngalakukeun ieu lamun maranehna geus kira-kira pikeun nyokot gambar. Upami anjeun keur bade pikeun nyokot gambar jeung nya anjeun oge bisa ngomong Kimchi. Gumelar anjeun pinky. Lamun batur teu nu ieu ngandung harti yén maranéhanana geus bade nyieun jangji. Anjeun keur sakuduna pikeun mungkus anjeun pinkies kira-kira terus pencét jempol anjeun babarengan. Anak s a fun cara pikeun tetep rahasia jeung silih. Anjeun bisa nyaritakeun hiji hal nya jeung nyieun pinky-jangji. Putting leungeun anjeun di luhur sirah anjeun pikeun nyieun jantung. Ieu téh pikeun nyebutkeun I love anjeun dina cutesy jalan. Anjeun oge bisa nahan anjeun nu panangan luhur jeung geus nya ulah sarua ti sisi séjén. Jalan nu boh nunda leungeun anjeun babarengan pikeun nyieun hiji jantung. Ieu téh fun mun di gambar. Nyaho sababaraha Korean flirting basa awak fun. Eta susunan anjeun sajaba salaku jalma anu weruh sababaraha Korean budaya pop. Lamun anjeun maké ieu dina interaksi anjeun ka awewe korea, anjeun gé balik salajengna ti paling asing guys.

Anu weruh

Mun anjeun geus kawas kuring, anjeun gé jadi mungkas nepi nyieun sababaraha ieu mannerisms bagian anjeun. Anjeun komo bisa datang ka ragrag di sunda jeung eta

About