Geus diatur wisata-dina hiji denok Korean nona? Anjeun geus teu nyorangan Korean awewe nu kacida ditéang sanggeus, jeung pikeun alesan alus. Sedengkeun kalawan nyata dulur téh béda, anak s aman pikeun nyebutkeun yén aya nyatu geulis, pinter, metot Korean awewe di sakuliah dunya, jadi leuwih ti dipikaresep anjeun gé digolongkeun geulis teuas pikeun wanoja Korean di sawatara titik dina kahirupan anjeun. Aya komo hiji bobogohan fenomena disebut korea Muriang konon, sakali anjeun tanggal wanoja Korean, anjeun kungsi gé hayang balik deui ka bobogohan awewe ti nagara séjén nu mana wae. Anjeun gé geus nempo pikeun diri lamun maranéhanana s bebeneran nu. Upami anjeun keur rarancang dina dating gadis Korean, aya sababaraha umum bobogohan lila jeung tips anjeun kudu jadi sadar beforehand. Sedengkeun unggal gadis anu beda, sacara umum loba katresna Korean geus sarua ekspektasi lamun keur bobogohan jeung bakal ngagunakeun sarupa bobogohan ritual jeung téhnik. Familiarize sorangan jeung ekspektasi ieu, jeung anjeun gé jadi nu jauh dihareupeun game. Teu aya anu diaku jadi tos turun, jadi anjeun bisa ogé nyieun eta salaku gampang salaku mungkin nu anjeun gé sukses upami anjeun keur rarancang dina approaching a gadis Korean. Baca dina for our best tips jeung téhnik pikeun nyieun ngimpi anjeun dating anjeun Korean naksir a kanyataanana. Upami anjeun keur ngadatangan Korea ti nagara sejen dina pakansi atawa salaku nyicingan anyar Korea, awas yén anjeun bakal sacara instan geus sababaraha bobogohan misconceptions ditugaskeun ka anjeun naha anjeun resep atawa teu. Di Koréa bobogohan budaya, anggapan dasar nu datang ti nagara séjén (utamana ngora lalaki bodas) téh yén anjeun deui pamaén atawa a womanizer. It doesn t matter if ieu bisa jadi salajengna ti bebeneran anak s instan association nu bakal dijieun, jadi anjeun deui lumayan loba leumpang kira-kira jeung label AWAS: playboy luhur sirah anjeun salaku anjeun nyieun jalan anjeun ngaliwatan Korea. Sieun teu. Ieu teu an instan breaker deal, jeung lamun anjeun ménta kaluar wanoja Korean yen anjeun gaduh kimia jeung, aya kasempetan pohara alus manéhna gé narima ondangan anjeun jeung indit kaluar jeung anjeun. Nu keur ceuk, lamun dimimitian bobogohan nu séjén, manéhna gé ogé ngubaran anjeun salaku kaliru nepi kabuktian sabalikna. Anak s leuwih ti dipikaresep nu manéhna gé hayang kasampak ngaliwatan teks jeung chat sajarah, jeung manéhna gé meureun sisir ngaliwatan média sosial anjeun pikeun nempo lamun aya komo hiji bit leutik tina bukti nu nunjukkeun yen anjeun deui a womanizer. Lamun aya, anjeun geus rengse. Lamun aya isn t, manéhna gé laun tapi pasti dimimitian pikeun trust karsa anjeun jeung kapentingan anjeun dina nya (sarta ngan nya). Lamun anjeun anyar kabogoh hayang balik ngaliwatan telepon anjeun, don t denies paménta nya dumasar kana prinsip. Anak s not that she doesn t trust anjeun, anak s yen budaya koréa nétélakeun nya nu nuju meureun ngobrol ka katresna séjén. Lamun eta ngajadikeun nya ngarasa leuwih nyaman, anjeun kudu nganggap hal éta. Di koréa bobogohan budaya, hiji hal anu awewe salempang ngeunaan keur ditanggap salaku target gampang ku lalaki asing. Lamun anjeun ve anyar dimimitian bobogohan wanoja Korean, aya kasempetan alus nu s manéhna hariwang ngeunaan naha atawa teu anjeun mertimbangkeun nya gampang. Pikeun mantuan nengtremkeun ati anjeun anyar nona nu anjeun don t nempo nya cara nu, pastikeun anjeun ngubaran nya jeung hormat jeung nu hormat nya wates. Manéhna gé meureun hoyong pikeun nyokot tahap mimiti tina hubungan anjeun lalaunan nepi ka manéhna nyaéta yakin yén anjeun komitmen ka nya jeung teu saukur néangan pikeun gancang fling. Ah, patarosan heubeul umur-anu kudu mayar di ahir date. Dulur geus hiji pamadegan salah sahiji cara atawa nu lian, jeung korea awewe anu no beda dina hal éta. Pikeun dekade, norma geus man nu bayaran pikeun teu ngan kahiji tanggal, tapi ogé lolobana kaping yén pasangan mana dina. Bengkahna bil ieu pisan nu ilahar, jeung awéwé dina tanggal ieu teu dipiharep pikeun mayar nu mana wae nu nyangkokkeun sabagian titimangsa teu komo sanggeus dinner inuman atawa kadaharan panungtup. Sedengkeun ieu geus dianggap normal jeung masih nyaéta ku loba, Korean bobogohan budaya geus dimimitian pikeun mindahkeun anyar, leuwih modern paradigma. Man masih ekspektasi pikeun mayar for malam, tapi lamun manéhna remen, wanoja nu dina tanggal bisa mayar pikeun sanggeus dinner soju atawa és krim. Pasangan saterusna bakal nyokot robah warna ka warna mayar pikeun unggal eureun tina peuting jadi, pikeun conto, lamun lalaki mayar pikeun dinner, wanoja nu saterusna bakal mayar pikeun soju, mangka manusa bisa mayar pikeun es krim, jsb. Nu moral carita asumsina yén anjeun gé kudu mayar, tapi don t ngajaga anjeun kabogoh anyar atawa tanggal ti mayar lamun manéhna téh kawas pikeun nyokot tab pikeun dessert atawa kopi. Lamun nu kajadian, mangka anjeun d nyokot nepi next mariksa. Lamun she doesn t nawarkeun, nganggap yén lamun anjeun d kawas pikeun terus hubungan ieu anjeun gé kudu mayar sagalana dua anjeun teu socially. Salaku jauh salaku hadiah indit, paling awewe Korean bakal jadi receptive ka anjeun conveying affections jeung lavish hadiah jeung tokens sunda anjeun (jeung jujur, lolobana katresna Korean bakal nyangka eta). Jadi disusun méakkeun gedé dina hadiah ulang jeung kudu disusun ogé meuli kado pikeun unggal cinta-centric Korean libur. Aya hiji unggal bulan dina (enya, serius), jadi ieu don t kudu jadi salaku badag salaku ulang atawa ulang kado. Lamun anjeun deui crushing dina Korean cutie, anjeun ve geus dibuktikeun saterusna ieu titik pikeun urang korea katresna nu alus di bobogohan. Sedengkeun saha bisa balik dina kaping, dating sorangan ogé bisa jadi hiji olahraga mun anjeun geus alus di dinya, jeung korea awewe nu champions.

Lamun hiji gadis Korean janten kabogoh anjeun, tangtu manéhna gé demonstrate kasatiaan jeung ngalakukeun kajahatan ka anjeun. Tapi nepi ka nu kajadian, jadi disusun jadi di nya rahmat. Manéhna gé dipikaresep nyaho kumaha ngahurungkeun pesona jeung kumaha bae bisa imut, misterius, jeung pinapsueun sadaya sakaligus anjeun gé jadi dibungkus kira-kira nya ramo saméméh anjeun nyaho eta. Saméméh anjeun mertimbangkeun approaching a gadis Korean, jadi warned. Lamun manéhna susunan dirina wisata dina anjeun, anjeun geus bade nowhere. Ngarasakeun maranéhanana nelepon eta korea Muriang pikeun alesan, jeung anjeun gé nyekel nu muriang cukup geura-giru. Lamun anjeun deui bobogohan nu gadis Korean, anjeun keur competing jeung dulur terus, naha anjeun resep atawa teu. Kumaha nyaeta komo mungkin, anjeun nanya. Anjeun bisa hatur sosial media. Sosial media nyaeta badag sakuliah dunya, tapi di Korea anak s leuwih badag batan hirup. Lamun anjeun nyokot anjeun Korean kabogoh ka fancy a dinner atawa meuli nya hiji lavish kado, manéhna bakal moto eta jeung pos ka unggal platform média sosial jeung platform talatah instan yén manéhna maké jadi nu babaturan nya bisa nempo instan. Meunang dipaké ka nu keur dina a chat app pikeun tetep perhatian nya. Sedengkeun média sosial bisa jadi gede sabab eta ngidinan anjeun tetep di touch ka babaturan ti afar jeung cicing disambungkeun ka anjeun bunderan sosial, éta ogé bisa ngabalukarkeun loba tekanan jeung kahariwang boh gadis jeung guy dina hubungan. Lamun anjeun deui babagi sagalana jeung everybody, eta ngandung harti yén anjeun deui ngabandingkeun diri ka everybody. Salaku hasilna, anjeun kabogoh dipikaresep bakal ngarasa perlu pikeun ngukur nepi ka naon nya babaturan anu mintonkeun ti kahirupan maranéhanana lamun batur nu sejenna dina hiji nice pakansi, anjeun meureun gé hayang pikeun ngamimitian perencanaan hiji ogé. Nya kitu, anjeun gé ngarasa perlu pikeun niup kabogoh jauh jeung hadiah jeung kaping anjeun rencana jadi anjeun méré nya hiji hal bener jadi gumbira ngeunaan. Bari disada nyapekeun, ieu oge ngandung harti loba fun. Anjeun gé jadi ngarasakeun éndah restoran jeung nyieun anjeun kabogoh anyar happy jeung hadiah éndah. Anjeun ogé sok miboga kamampuh pikeun ngingetkeun kabogoh anjeun nu média sosial ngan highlights nu mutlak pangalusna ti babaturan nya kahirupan maranéhanana keur teu posting ngeunaan alesan aranjeunna keur ngabogaan atawa poé bad, maranéhanana geus ngan posting nu highlights. (Nu doesn t mean manéhna dijamin ngadangukeun nu logika, sanajan.) Lamun keur bobogohan nu gadis Korean, salah sahiji hal anu meureun katarik anjeun pikeun nya mimitina ieu nya kecerdasan jeung gancang nya wit. Tilu suku tina awewe sawawa di Korea boga atikan universitas, jadi anjeun gé pasti ngabogaan luhur-dipikiran paguneman jeung anjeun nona. Ieu oge hartina anjeun kudu mastikeun anjeun Korean kaahlian basa anu seukeut jadi anjeun bisa ngajaga nepi jeung jadi anjeun don t bore nya conversationally. Taya sahijieun hayang boring date (atawa boring kabogoh). Lamun anjeun basa koréa kaahlian aren t mana anu maranehna kudu, jeung nu anjeun hoyong ka sikat up dina eta gancang, mariksa kaluar urang Menit Tangtangan jeung diajar Korean abjad di saukur hiji jam satengah. Anak s leutik investasi pikeun make pikeun sagala mulang anjeun gé meunang kamampuh pikeun ménta kaluar gadis Korean anjeun geus panon anjeun dina.

Alus tuah

About