Am kuring di hubungan jeung ieu korea man? Ieu koréa bodo mah kabogoh atawa teu? Nu naon urang saterusna maca téh wondering: kuring papanggih jeung hiji lalaki koréa online kira-kira dua bulan ka tukang. Urang wrote sababaraha kali ngagunakeun email jeung saméméh lila urang geus disilihtukeurkeun nomer télépon, jeung anu nulis ti waktu urang bangun nepi ka waktu urang murag sare. Geura-giru sanggeus, urang papanggih di jalma jeung jadi babaturan alus sanajan urang boh dibawa urang jeung urang ka pasamoan kahiji, jadi we geus saeutik kasempetan pikeun obrolan ngeunaan nanaon pribadi.

Sanggeus éta, manéhna dimimitian nelepon lilipetan kali sapoé pikeun gancang chats menit pikeun mariksa dina kuring jeung texting di antara.

Lamun urang kaluar, manéhna nyokot ton poto urang babarengan jeung jujur nembak kuring basa kuring keur teu ningali

Manéhna ogé bakal jadi pohara pelindung, mawa sagalana, insists dina mayar jeung walks sits deukeut pisan, jadi we nu sok touch dina sababaraha jalan. Kuring geus sadaya na kecap akses jeung usernames yén manéhna volunteered (salaku hiji American, kuring nyaho pasangan nikah nu teu nyaho ngeunaan unggal séjén.). Manéhna nyebutkeun kami teuing imut basa kuring mess nepi korea mah sayings jeung nyengir kawas gila lamun kuring nelepon manéhna bob. Manéhna ngajadikeun yakin lamun urang jeung babaturan, kuring cicing ku manéhna jeung mayar perhatian leuwih ka manéhna ti saha bae nu sejenna Manéhna komo bade ngawanohkeun kuring ka kulawargana, sanajan kuring geus teu disebutkeun eta. Kanyataan kami imah dipikiran jeung nyaho jalan mah kira-kira rumah tangga kawas pro nyaéta hiji hal manéhna terus nyebutkeun salaku»jadi tiis»jeung nyebutkeun kami sampurna awéwé feminin. Pikeun kuring, ieu sadaya sigana kawas tanda manéhna diaku kuring, tapi manéhna geus teu ceuk nanaon ngeunaan hubungan a. Kami mah sakuduna ngan nganggap kami di hubungan jeung korea man? Manéhna nyebutkeun yen eta pisan teuas pikeun manéhna pikeun nganyatakeun parasaan-na jeung waktu nu diperlukeun waktu saméméh manéhna bisa ngomong nanaon kalawan tarik Ogé, manéhna bisa jadi saeutik guligah kira umur beda. Manéhna nyaéta taun senior mah sanajan manéhna nyebutkeun urang aya dina sampurna kematangan tingkat Hiji pertanyaan pamungkas, nu mana wae nu saran dina kumaha kalakuanana ka arah koréa manusa nu bisa jadi beda-beda ti Amérika. Kuring sok hayu manéhna nyokot lead jeung ngan nyoba nuturkeun tapi dina waktu nu sarua nyadiakeun cukup tangtangan manéhna teu meunangkeun bosen. Kuring mikir manéhna nyangka anjeun keur kabogoh-na geus, mi Korean bodo teuing, jadi kuring nyaho Korean goyim pikiran, rarasaan oge, ngan nanya ka manéhna hubungan, ku cara kumaha teu anjeun papanggih manéhna online.

KIMCHI MAN — a guy lahir jeung digedékeun di Korea Kidul, nu bisa lagu na Korean karuhun, kawas, juta generasi ka tukang

About