Jadi, lamun anjeun keur masih wondering naha kompromi penting dina hubungan a, urang nyaho jawaban. Hubungan lumangsung antara dua urang jeung keur diputer kaluar dina taneuh ilahar. Ieu taneuh umum nyaéta kompromi, jeung ieu mangrupa foundational lapisan pikeun komitmen hubungan. Kompromi ilahar dipikaharti saperti méré hiji hal nepi dina raraga pikeun ngahontal hiji tempat pamahaman jeung pasangan anjeun.

Di sawatara titik anjeun dina hubungan anjeun jeung pasangan anjeun bakal boga pendekatan beda, pamadegan atawa kahayang. Dina tahap ieu, salah sahiji nu anjeun kudu ngaku, atawa alternatif leuwih alus nyaéta pikeun kompromi. Kompromi an ‘state panengah antara conflicting alternatif nepi ku silih konsési’. Ieu téh sisi positif kompromi — lamun papanggih di tengah. Tujuan nyaeta kompromi saling mangpaat — nu anjeun meunangkeun, teu leungit, ngaliwatan konsési. Unggal pasangan kudu jadi senang jeung hasil. Tapi, eta oge dihartikeun salaku»expedient ditampa standar anu leuwih handap ti desirable».

Ieu téh turun sisi kompromi

Junun kompromi dina hubungan, anjeun kudu ngarti, nu disparity antara kurban bobodoran kompromi. Kompromi kungsi kudu jadi hiji kurban tina nilai core, aqidah atawa kaperluan. Nu lamun skala geus tipped jauh teuing di salah arah. Boh explanations ieu nyorot nu kontradiktif alam kompromi. Eta bisa jadi boh resolusi jeung demise tina hubungan hiji. Jadi kumaha teu kompromi ulin kaluar dina prakna. Kompromi dina hubungan bisa jadi tricky balancing polah. Geus disebut hiji perlu jahat. Tapi, kamampuh ka kompromi skill berharga di sakuliah pribadi jeung professional hubungan. Urang teu bisa sok jadi bener, tapi lamun urang sok méré di, kompromi bisa ngabalukarkeun ambek-ambekan. Hayu urang outline nu penting kaahlian suksés ngandung.

Kompromi teu sok gampang

Kadang anjeun meunang saeutik, kadang anjeun leungit saeutik. Tapi lamun boh anjeun teu daék kurban dina hubungan, chances nu anjeun bakal ngahontal simpang dina hubungan anjeun nu bakal mawa eta ka halt grinding. Jadi, hayu urang tingal di mana anjeun kudu jeung teu kudu encouraging ngandung dina hubungan. Heubeul axiom happy pamajikan, hirup bagja anu reflective nu tangtu bebeneran. Hubungan anjeun loba happier lamun anjeun pasangan happy. Tapi nu teu mean maranéhanana kudu meunang jalan wungkul. Keur kadéngé jeung dipikaharti fundamental pikeun sambungan. Sababaraha wewengkon anu perlu pikeun ngahontal hiji kasapukan dina maranehna ngabentuk bagian tina kahirupan sapopoe. Gaduh serius pasangan, hartina anjeun kudu tackle isu tangtu sapanjang jalan. Jeung ieu tempat dimana negotiating bayaran off. Ngadangu unggal séjén kaluar, nyambung sarta nyieun hiji koneksi pendekatan. Isu nu ngabentuk dasar kumaha anjeun hirup kaluar hirup babarengan bisa nyokot saeutik badami pikeun ngahontal nu tempat di mana anjeun boh ngarasa dicaritakeun jeung ditarima. Tapi nunda dina usaha pikeun meuntas gede ngabagi jeung manggihan hubungan anjeun tengah taneuh dina ieu isu fundamental. Happy asih sarua jeung hirup bagja. Sadaya kompromi dumasar kana méré jeung nyokot, tapi aya teu bisa méré jeung nyokot dina sababaraha chairil anwar. Hubungan A teu kudu ngalanggar dina tangtu faktor core. Hak anjeun jeung perlu kudu kungsi bisa dilanggar ku pasangan anjeun. Di handap ieu mangrupakeun wewengkon di mana anjeun teu kudu balik deui ka handap, jeung kompromi sabenerna bakal jadi deal breaker. Éta mah cara atawa jalan raya paling henteu diukna dangong. Tapi, lamun pasangan anjeun hayang anjeun ka kompromi dina isu fundamental pikeun anjeun sorangan identitas jeung nilai, eta bisa jadi euy jadi waktu pikeun ngamimitian leumpang jauh. Ulah kompromi lamun eta hartina nurunkeun standar anjeun pikeun kurang ti anjeun pantas. Nya éta ngeunaan nyiptakeun adil widang maén pikeun nampung dua individu. Eta mah teu langkung conceding ka handap standar. Tujuan anjeun kudu boh karya ka arah nyaéta pikeun meunangkeun anu pangalusna boh alam. Inget yén pendekatan anjeun ka kompromi kudu jadi awal sambungan jeung teu kudu definitif. Ngarobah, tumuwuh sarta adaptasi babarengan. Diajar palajaran anjeun jeung nyieun anu pangalusna jeung naon nu ku anjeun — anjeun compromises bisa jadi fléksibel salaku dangong anjeun kudu. Pamakéan individual anjeun kakuatan jeung kelemahan, persepsi jeung nilai dilegakeun, jeung teu keuna ku masing-masing alam. Kompromi dina hubungan bisa rarata jalan ka contentment

About