Mangga keur nelepon Acuk Bonney ti Korea Kidul am dua puluh salapan taun umur, keur tunggal lady, keur mantri, keur adil dina complexion, kuring boga jangkungna kira-kira. ft jangkungna, beurat kg.

Kuring keur alus-néangan Allah-fearing lalaki néangan hubungan serius di dieu, anjeun teu boga suku, teu kontak kuring. pls ngirim kuring talatah kuring keur nungguan. Salaku jalma anu teu cicing hirup mah salaku mah boga, jeung kuring urang sunda anu bisa hirup wungkul. Nu dijieun kuring hirup pikeun nempo naon batur teu nyaho, tapi Bari urang hirup, pikeun cinta bari hirup, djafar. Kami Amanda gampang bade kawas papanggih babaturan, paling importantly mah kawas belanja waktu jeung mom mah sabab manéhna sadaya kuring geus ayeuna, kuring bakal kawas batur anu sanggeus kabeungharan jeung teu cinta kitu. Mah ngaran urang Minim hirup di Korea, dianggo jadi stylist buuk hayang jangka panjang jeung hubungan serius don` hayang scammer nanaon waits anjeun. ngirim kuring talatah mangga.

ngurus

Dear Nona, kami pleased ka kontak sareng anjeun. Kami korea jeung taun heubeul manusa.

Mah ngaran téh Edward

Kami man bisnis jeung single. Ayeuna, abdi hoyong jadi alus silaturahim

About