Kuring keur néangan hiji lalaki anu rido jeung kawas kuring, lamun anjeun datang ka ulin, mangga teu datang, kuring hayang jadi a man alus, cinta kulawarga mah, jeung kuring boga budak, kuring geus cerai salaki kuring.

Hayu seuri anjeun ngarobah dunya tapi don t hayu dunya ngarobah seuri anjeun. Kami amis jeung isin di mimiti tapi sakali kuring ngaraos nyaman kami loba kurang malu. Kuring geus geulis seuri dina beungeut kami urut aya. Abdi bogoh musik, seni jeung treble. Biasana mah I méakkeun waktu bébas mah indit ka treble, papanggih babaturan mah atawa ulin jeung mah kitty. Kahiji mah utama nyaéta musik, jadi kuring cinta musik klasik. Mah kawas ka méakkeun lila layeut nigh. Néangan babaturan anu bisa méakkeun waktu nu sae sareng abdi nagara nu mana wae nu awéwé wilujeng sumping, tapi manéhna kudu di Korea. Kuring Hello, aku tunggal jeung awon, jujur jeung miara, aku malu tapi aku senang jadi jeung batur kuring ngaraos nyaman. I don t play a gombal di dieu mah ngaraos serius di dieu jadi lamun u ngan a f*ck meunangkeun leungit. Hobi mah aya Film, fiksi, Syfy, Sci-Fi, Marvel, DC, implengan videogames, bade ka basisir, Imah, jelema nu sipatna katutup. hayu cahayana didn t nyaho naon anu kudu ngetik di dieu, kuring mikir anjeun bisa ménta naon anjeun kawas ti kuring langsung. Hello, kuring resep nyieun babaturan jeung jalma ti nagara-nagara séjén, meureun urang bisa jadi babaturan alus atawa leuwih.

Kuring cicing di Busan Koréa

Kuring hayang jadi guru basa inggris abdi bogoh hal learning jeung pangajaran lianna urang brings kuring kabagjaan. Abdi bogoh dahareun jeung masak, atuh kantun baking sanajan. Ahir-ahir ieu kuring ve geus kana coba. Kuring geus kabuka kapribadian. Kuring resep ngojay, gawe kaluar jeung nyieun babaturan. Aku di dieu pikeun manggihan lila-time babaturan jeung urang bisa papanggih sanggeus chat alus. Kaula ti Hong Kong jeung kuring gawe di Seoul, Kidul.

Pisan, senang jeung malu

Mah kawas fotografi jeung nyoba latihan. Aku friendly jeung kahirupan pesta. Cinta diskusi jeung pisan nekad. I don t kawas jelema anu omongan ngeunaan diri teuing jeung mah kawas.

Aku tunggal

Kami asalna ti Thailand jeung geus geus di Korea pikeun taun. Mah kawas pikeun cicing aktif jeung ulah hiji hal anu nyieun kuring boga pangalaman alus. Mah kawas pikeun diajar hal anyar saperti taneuh. Halo, kuring hayang serius hubungan Hello kuring hayang serius hubungan Hello kuring hayang serius hubungan Hello kuring hayang serius hubungan Ello kuring hayang serius hubungan Hello kuring hayang hubungan serius. Loba loka ngaku jadi bébas tapi pencét anjeun jeung reuwas biaya sanggeus anjeun ngagabung. Nyambungkeun Single bébas Korea Kidul dating service, sareng sadaya fitur bébas jeung no kejutan. Ieu hartina anjeun bisa ngirim jeung nampa talatah, Ngobrol, Talatah Instan, Blog, sarta Pos di urang liar tapi friendly internasional jeung Korea Kidul bobogohan Panglawungan tanpa waragad kungsi. Nu No kartu kiridit diperlukeun. No waragad, No sks, No kupon, No nagreg. Papanggih anyar Korea Kidul babaturan single ayeuna. Geus manéh sagala cara tradisional pikeun manggihan nu batur husus di Koréa Kidul? Dupi anjeun bosen Korea Kidul bar bandung adegan, datang ka imah ka hiji imah kosong, ngalamun tabel-pikeun-hiji di eta layeut Korea Kidul restoran, mawa musibah kaping blind nyetel ku anjeun matchmaking babaturan, Korea Kidul lokal single golongan, single kajadian jeung rapat jeung teu hasil

About