Spanyol intalk vérsi

Anjeun bisa ngeureunkeun ngagunakeun guys bad sapanjang laporan

Sadia dina basa di nagara. Dijieun intalk paguneman dina basa spanyol jeung spanyol-diomongkeun service. Papanggih babaturan ti beda dunya ti Asia, Eropa, basa Latin, arab, etched babaturan anjeun hiji omongan alus, teu babagi informasi, kontak bébas hiji jam

About