Babarengan, dua Koreas, Kaler jeung Kidul, ngeusian kurang leuwih, kilométer pasagi, jeung bakal cocog kana taneuh massa Amérika Sarikat Amérika ampir opat puluh opat kali. Tapi, saprak ahir Perang Dunya II, lamun nagara ieu dibagi jadi dua ku Amérika Sarikat jeung Rusia, Korea Kaler jeung Korea Kidul geus dua distinctly beda bangsa. Korea kidul enjoys kabebasan demokratis, sedengkeun kalér endures a Komunis-gaya diktator presided leuwih ku Kim. Bobogohan deui ka salaku awal salaku, SM, Korea nyaéta hiji samenanjung ngurilingan ku laut kulon, Laut Konéng nu meulah nagara ti China, jeung ka wétan, Laut Jepang nu meulah nagara ti Jepang Islands. Ti furthest kalér paling southerly titik, semenanjung korea ukuran kurang leuwih, kilométer, sedengkeun nu rubak nagara beda-beda antara jeung kilométer. Ka kidul, Selat Koréa misahkeun Korea Kidul ti Jepang Pulo Kyushu jeung Honshu. Jeung ka kalér, Koréa Kalér pikeun bagian paling wates China, jeung pikeun jarak sugan ngan kilométer eta wates Rusia. Ibukota Korea Utara Pyongyang, jeung nu Korea Kidul nyaéta Seoul, kota kira-kira juta salaku dibandingkeun ngeunaan juta di Pyongyang. Korea, salaku sakabeh, dianéksasi jeung di handapeun kolonial administrasi Jepang ti pikeun, sarta salila demo damai ngalawan Jepang dina, leuwih ti, Koréa tiwas ku occupying pasukan kaamanan. Dina Perang Dunya Kadua, antara jeung, rébuan Koréa dipaksa kana Jepang Kaisar angkatan Darat jeung ampir saparapat-of-a-juta awewe jeung katresna anu dipaké ku militér Jepang minangka ‘Kanyamanan Awewe’, kakejaman nu teu resmi ngaku ka ku Jepang nepi. Dinten ieu joint populasi kira-kira juta, meulah unevenly antara dua bangsa — Korea Kidul keur imah ka dua kali saloba urang salaku Koréa Kalér, sedengkeun boh bangsa share Korean salaku basa nasional. Sanajan Korea aya dina mantra of kong hu Cu for teu loba ratusan taun, babarengan jeung hiji infusion tina Budha, Taoisme jeung Perdukunan, Korea Kidul geus leaned nuju Kristen salila taun katukang atawa jadi, sanajan ampir populasi anut teu nuturkeun nu mana wae nu tangtu iman. Komunis Koréa Kalér geus ngalarang agama sakabehna jeung geus ditutup ka jalma boh wanting pikeun ninggalkeun atawa nuliskeun nagara. Korea kidul, ngarasakeun kabebasan demokratis, pro-Western masarakat, ngabogaan hiji populasi imigran kira-kira hiji juta, saha ngan leuwih Cina. Atikan Korea Kidul nyaéta cukup alus, anak di sakuliah dunya rating pangluhurna kadua dina matematika jeung sastra, jeung nu katilu pangalusna dina widang élmu. Rada stricter ti Western-gaya atikan, siswa méakkeun wajib, sanajan bébas, dua belas taun di sd, tengah jeung luhur sakola. Sedengkeun atikan di Koréa Kalér ogé state-dibiayaan, aya stres beurat dina pangwangunan sosial, sacara saksama dikawasa ku kituna siswa angin nepi ka hiji ampir brainwashed tampikan duniawi pangaruh jeung kanyeri ka arah Koréa Kidul. Sedengkeun baseball, golf jeung maén bal anu populér olahraga di Korea Kidul, nu timer pertahanan metoda Taekwondo téh bangsa urang paporit. Salaku jeung kalolobaan nagara Asia, Korea sacara diet pokok revolves kira-kira sangu jeung kacang kedelé, sanajan sugan pangalusna-dipikawanoh aspék Korean nyaéta asakan kimchi, nu biasana datang dina bentuk dilestarikan kol dilayanan salaku hiji plato sisi. Kabawa dikurilingan ku laut, lauk mangrupa salah sahiji nu pang populerna-rupa kadaharan, sedengkeun sapi jeung daging babi nu ogé sungut paporit. Kadaharan koréa anu geulis ngeunah jeung spiced nepi jeung sauces dijieun ti chilies jeung peppers, utamana populér nyokot-jauh snack dahareun nu utamana diwangun ku indomie atawa muih sangu jeung lauk muih. Enya — bikang Korea nu renowned dunya-rupa salaku mahluk kacida anca, jeung eta sacara kacida bener. Kadang diasah di costume nasional, tapi paling mindeng maké up-ka-date fashions ti Kulon, Korean beauties nu well-versed dina nyaho kumaha kasampak glorious maranéhanana anu pangalusna. Dina hiji footing sarua jeung nu guys, lamun datang ka atikan, kaséhatan jeung hak hukum, awewe Korea Kidul teu ongkos cukup jadi oge lamun datang ka pagawean. Mindeng gawe jam lila salaku clerks atawa secretaries di bank, agénsi travel jeung nu kantor gedé usaha, ogé salaku buruh tani di pabrik patali jeung produksi alat éléktronik, tékstil jeung baju, jeung sajabana, awewe jeung katresna nagara ieu teu ngarasakeun finansial sarua, jeung Korea Kidul nyaéta awon rengking nagara dina hal ieu. Tapi, hal geus ngembang ti nu s, lamun awewe geus saeutik atawa no atikan formal jeung anu sacara tradisional dipasrahkeun ka imah. Dilarang ti nu mana wae nu aktivitas sosial — mémang, lalaki jeung awewe anu normal terus eta — maranéhanana geus jadi bawahan, turutan dictates nya salaki jeung nyadiakeun barudak. Adat Old tilem teuas, jeung sanajan beuki loba awewe boga jobs di luar imah, maranéhanana geus masih diperkirakeun jadi engine nu ngalir rumah tangga — masak, cuci, sarta néangan sanggeus barudak. Lalaki nu ditempo salaku panyadia, jalma anu indit kaluar jeung karya jeung mawa imah gaji. Times nu ngarobah, sanajan, jeung katresna Korean nyokot perawatan gede ka muncul beberes jeung feminin. Maranéhanana kawas pakéan dina baju warni jeung maké ngan touch a make-up, flaunting seksi maranéhanana awak sabab pirouette sapanjang trotoar. Hal gede ngeunaan awewe Korean maranéhanana sopan luhur, jeung sabab condong teu overeat, maranehna lolobana langsing jeung geus geulis cacad-bébas kulit. Maranéhanana biasana pisan menarik, condong kasampak ngora, sarta ampir kabéh ladies ieu olahraga sehat-néangan, buuk hideung panjang. Salaku jeung counterparts maranéhanana di kalolobaan nagara-nagara séjén di dunya, maranéhanana kawas belanja waktu jeung maranéhanana babaturan jeung kalibet dina rupa-rupa kagiatan olahraga, bade tarian jeung bioskop, sarta ogé nyanyi di karaoke bar. Di tandem jeung ngarobah hirup-gaya, nu awewe nikah ieu endah nagara sering pisan neangan salajengna atikan di kuliah atawa universitas jeung kadang mungkas nepi wangunan karir sukses. Nikah, datang ti jero jero akar tradisional koréa jalan kahirupan, bentuk paling umum jeung paling ditéang-sanggeus jenis hubungan, mindeng pisan jeung manusa ti nagara sejen. Ieu sadaya ngeunaan tradisi, adat maranéhanana keur lembut, séntiméntal, lemes-diucapkeun jeung sopan santun. Inget yen nepi ka cukup anyar ieu alami pikeun ieu katresna éndah jadi demure jeung subordinate dina saban jalan. Jeung sanajan kali geus robah, jeung korea awewe nu haratis sareng nu mandiri, maranéhanana ngajaga menarik aura ekstrim feminitas. Sabab pentingna kulawarga jeung rasa maternal kawajiban nu puseur ka jalan-of-hirup, soulmate anjeun bakal mahér ngajaga hiji nice beberes imah jeung di pangatur sagala daily chores rumah tangga. Lalaki sakabeh umur jeung ti réa patempatan di dunya sigana jadi ngembang kuat dipikaresep di bobogohan single Korean ladies. Bray nepi jeung pamanggih pasamoan anca wanoja ti ieu beguiling nagara, maranéhanana ogé kabetot dina nikah. Jeung lamun anjeun pamustunganana meunang papanggih kontak anjeun, anjeun bakal geura-giru manggihan yén anjeun newfound babaturan bakal jadi fun-asih jeung seneng, tapi ogé sensitip, well-nyakola, canggih jeung calakan. Oke, jadi ayeuna urang nyaho sagala aya anu uninga ngeunaan ieu hebat pisan bikang, hayu urang mikir ngeunaan cara pangalusna pikeun meunangkeun dina touch jeung hiji ieu menawan single. Écés, nu sampurna cara ieu ka hartina nabrak kana dirina — dina jalan, di basisir, di bar atawa di sababaraha nurun kajadian. Tapi aya loba cara nu sejen meunang papanggih éndah koréa, jeung sugan salah sahiji metodeu nu paling gampang pikeun ngagabung internasional atawa interracial dating service, saperti Internasional Sunda jeung eHarmony, di mana anjeun bisa nepungan urang tunggal ti sakumna dunya anu keur néangan batur kawas ANJEUN. Sanggeus dipilih service anjeun, anjeun kudu asup jeung narima Kawijakan Privasi. Anjeun teras bakal gaduh pikeun nyieun propil dating anjeun, nu kudu di antarana informasi ngeunaan diri sarta ogé méré sababaraha pamanggih nurun jalma nu ditéang. Iraha wae dibikeun moment aya hartina rébuan jalma néangan ngaliwatan propil ieu, sarta ku kituna pohara penting pikeun propil anjeun bisa dijieun ku cara saperti ka nangtung kaluar ti sesa jeung narik perhatian batur. Tapi, teu nulis loba teuing — teu aya anu hayang maca hiji karangan. Sababaraha garis kudu cukup, tapi pastikeun maranéhanana anu pondok jeung catchy, cukup pikeun ngabejaan ka dunya saha anjeun jeung naon nu anjeun hoyongkeun.

Deui, maranéhanana kudu tulus artikel, teu poto-shopped vérsi pahlawan super. Inget, dina poé GEDÉ NEPUNGAN anjeun calon pasangan bakal nyangka nempo jalma nu sarua maranéhanana murag asih jeung lamun maranehna maca loka dating propil.

Teu yakin ngeunaan awewe Korean

Kungsi kapikiran, anjeun bisa nepungan batur ti budaya sejen. Contona, katresna ti China, Jepang, Thailand atawa Vietnam atawa bikang ti nu mana wae nu nagara Wétan

About