Kuring keur néangan mah lalaki nyata, mah pahlawan, sahabat mah, soulmate mah jeung salaki nu bakal datang.

Manéhna kuat, pinter jeung jenis manusa. Manéhna karunya, jeung tanggung jawab diri percaya diri jalma.

Manéhna bakal kawas

hello, I m koréa jeung cicing taun dina Melayu Mah proyek insinyur Software jeung geus lila lalampahan bisnis di Melayu Muar jeung Melaka kampung halaman Mah di China, jeung ayeuna nagara nu sejenna mangrupakeun nagara deungeun. Kuring hayang manggihan hiji hubungan ka enrich jero mah emptiness jeung katiisan. Awewe Korean masarakat di mana anjeun bisa nepungan katresna single. Jadi anggota Sunda ngahudangkeun nu anjeun meunangkeun hiji nyata kasempetan pikeun minuhan pikaresepeun ladies jeung katresna. Pasamoan jeung galecok jeung awewe jeung kacida bébas di Sunda hudang. Miluan loka urang dina léngkah gampang, nambah profil anjeun, search ngaliwatan nu geulis gadis sacara iklan jeung milih cara paling nyaman ku ngahubungan eta. Surelek, talatah instan atawa chat kamar nu cara urang nawarkeun klien urang pikeun ngahontal katresna néangan kawas anjeun pikeun lokal sederhana bobogohan atawa hirupna hubungan. Awewe ti Korea nungguan anjeun

About