Papanggih jeung Syarif Cheoah, hiji pikaresepeun Koréa internasional pasangan hirup di Korea Kidul. Manggihan kaluar ti maranéhanana ngalaman naon éta kawas ngabogaan hiji interracial bobogohan jeung hubungan di Korea. Kuring ngaharepkeun anjeun ngarasakeun maranéhanana carita kumaha maranéhanana papanggih, sababaraha tantangan maranehna nyanghareupan, jeung sababaraha saran maranéhanana méré ka internasional lianna pasangan. Ngagorowok kaluar Syarif pikeun letting kuring make Sony a pikeun film video ieu. Pastikeun pikeun mariksa kaluar Syarif sacara channel ogé. Manggihan eta di dieu: kaula satengah-Korean satengah-Hideung (Boasian) manusa jeung markisa pikeun bringing kasadaran budaya koréa ngaliwatan real-diskusi omongan, wawancara, sketsa, jeung vlogs.

Dupi anjeun dina hiji internasional jeung atawa interracial hubungan? Lamun kitu, kumaha pangalaman anjeun. Naon bagian paporit anjeun ngeunaan keur hiji internasional pasangan? Hayu atuh nyaho di handap. Hi. Ieu téh gede. Mangga nyieun video leuwih tina jenis ieu. Mah bf jeung kuring nu oge 국제커플 jeung ayeuna jarak jauh (AS-Kora). Urang geus sok ningali séjén int’l pasangan korea Video Bobogohan Dina liners jeung ngahontal kaluar ka maranehna kuring bener kawas comment on ‘blaming nu masalah dina budaya’. Ieu téh jadi gampang pikeun ngalakukeun, jeung kuring geus dosa teuing. Eta sabenerna nyaéta ngeunaan kapribadian jeung ngan kamampuh pikeun ngantebkeun hiji jeung nu séjénna. Hatur nuhun pikeun muatkeun ieu.

Dear Orok

About