Abdi oge geus papanggih batur ngaliwatan hiji online pidana loka anu kajadian jadi korea jeung asalna ti Korea. Mimiti mah karsa dina loka anu ngan nyieun babaturan di mana urang bisa bursa budaya urang jeung basa sunda. Ahirna ngarah ka galecok dina utusan instan. Sanggeus ngobrol jeung manéhna sababaraha kali liwat hiji bentang sababaraha bulan, manéhna ‘confessed’ ka kuring jeung saminggu saterusna dipaké ‘I love you’, sanajan kuring mah geus mamang ngeunaan manéhna bener-bener liking kuring sabab urang ngan chatted sporadically (kira saban minggu nu sejen). Eta sacara geus leuwih sataun saprak pasamoan online jeung ayeuna manéhna geus disebutkeun wanting pikeun minuhan kuring, najan urang hirup pisan jauh ti nu séjén (manéhna seemed leuwih serius ti biasa). Urang boh teu hirup di Korea. Kalolobaan waktu eta jigana kawas manéhna téh ngan bercanda, tapi ieu ayeuna eta jigana manéhna bisa jadi nyata. Manéhna mimitian obrolan ngeunaan nikah jeung hal saperti. Kuring mimiti mikir yén meureun manéhna liking kuring ieu rido, saprak manéhna dibawa nepi (dina pamadegan mah) saperti hiji topik serius. Mah kawas manéhna teuing, tapi alatan kuring geus kungsi papanggih manéhna di jalma, kuring ngarasa saraf. Kuring geus papanggih online sejenna babaturan dina kahirupan nyata saméméh, tapi éta sabab urang anu ngan babaturan jeung euweuh deui (no emosi kantétan). Kuring kakara hoyong sababaraha wawasan dina naon pikiran anjeun ngeunaan ngabentuk hubungan hiji online jeung ngeunaan diskusi nikah kawas ieu. Naha anjeun mikir manéhna geus serius lamun manéhna geus waited lila ieu pikeun mawa nepi topik ieu? Jeung sabaraha beurat kuring kudu nunda dina kecap»abdi bogoh ka anjeun». Kuring geus teu ka manéhna eta kecap sabab kuring mawa loba beurat saméméh, kuring bisa nyebutkeun ka batur. Pikeun pamiarsa urang jeung jiga mamang urang boga Cara nyaho lamun koréa guy diaku anjeun jeung Kumaha pikeun meunangkeun Korean guy kawas anjeun.

Hi, abdi hoyong pikeun méré sababaraha komen di dieu, tapi saméméh u bisa maca mah carita pondok jeung korea mah bodo asih Korean. WordPress qi-bakal-mah-Korean man nikah-kuring mairan — alusna lamun u maca eta, mangka anjeun bakal nyaho yén papanggih Korean online bisa jadi hubungan nyata, malah leuwih serius, kawas naon kaula ngabogaan ayeuna, tapi dina hal urang, urang coba pangalusna urang pikeun nyieun eta leuwih nyata mangka ngan ngalakukeun ketikan hal. terus we ngan untung nu urang boh papanggih dina hiji waktu katuhu, motong waktu éta manéhna dina dianggurkeun kaayaan, manéhna teu digawe jeung kira-kira pikeun terus diajar tapi masih iinditan kira-kira pikeun ngaronjatkeun na basa inggris pangabisa, jeung kaayaan kuring ogé sarua, kuring di pakasaban leupas. jadi, urang mutuskeun pikeun minuhan ngan kira-kira bulan sanggeus online. jeung jieun ngadatangan silih unggal bulan, jeung urang méakkeun kawas minggu dina unggal waktu we papanggih. ku kituna s kumaha we ngatur ieu hubungan jarak jauh, sanajan urang sadar ieu teu ngan jarak jauh, tapi s geus mahal ongkosna mahal hubungan. Jadi, naon kaula nyoba nyarankeun, anjeun kudu nyieun eta nyata, taun ampir lila teuing keur bobogohan online, lamun manéhna bener serius, mangka urang kudu nyieun move a. isn t. ngan kawas naon mah BF ngalakukeun, manéhna datang nganjang kuring komo panginten manéhna kudu bisa mawa kali pesawat datang ka tempat mah ^^ Jeung anjeun katuhu, pesawat tiket jadi mahal:(jigana adil duit nu bisa ngajaga anjeun jauh ti batur nu bener-bener cinta. Kuring kakara rek nanyakeun hiji patarosan. bisa Korean guy geus kawin jeung awewe jeung nu séjénna kabangsaan? Maksudna mah nagara kulon atawa Africans.

Tangtu

Nikah di Koréa anu teu diwatesan ku kabangsaan. Salaku sajauh kuring teu apal, aya hiji nagara Asia tenggara anu geus aturan nu ketat pikeun nikah jeung Koréa tapi pikeun kahirupan kuring kuring teu bisa inget nu mana wae nu wincik ngeunaan eta. Hi, ieu mah originator of patarosan ieu sababaraha bulan deui. Kuring hayang méré hiji ringkes update pikeun jalma anu panasaran ngeunaan naon anu lumangsung afterwards. Meureun eta bakal mantuan batur pikeun terus ngudag cinta maranéhanana geus keur nu jalma husus dina naon sigana sakapeung jadi nu paling pajeulit kaayaan. Antukna kuring teu ngobrol jeung manéhna ku sora, nu ngan affirmed parasaan yén kuring geus geus dimimitian pikeun ngamekarkeun pikeun manéhna. Masih, kuring terus boga worries ngeunaan kumaha nyata ieu hubungan ieu jeung batur saha kuring teu kungsi papanggih. Bulan kaliwat sarta pamustunganana kuring papanggih manéhna. Worries jeung insecurities yén kuring kungsi ngeunaan naha atawa teu manéhna bakal kawas kuring di jalma atawa kira-kira naha manéhna bakal jadi jalma nu sarua nu kuring tumuwuh nepi ka nyaho jeung kawas, dissipated lamun urang nempo unggal séjén. Manéhna bener karakter-na di jalma salaku manéhna online. Waktu urang spent babarengan ieu diwatesan, tapi ieu cukup keur kuring nyaho yén hubungan ieu pasti patut neraskeun jeung aku bungah nempo mana nu diperlukeun urang Naon kuring hayang reiterate ti naon batur geus ceuk saméméh ieu, manusa teh nyaeta manusa saméméh nya kabangsaan, etnis, bangsa, jeung sajabana. Lamun man ieu teu Korean tapi ieu beda-beda kabangsaan, kuring mikir eta bakal masih boga hasil nu sarua. Parasaan ieu lumangsung sabab parasaan manusa, teu sabab anu husus pikeun hiji jenis jalma. Manéhna nice ka kuring, teu alatan manéhna koréa, tapi alatan manéhna nyaéta gentleman a. Ti kabeh ieu, kuring diajar nu hubungan ieu bisa jadi nyata anjeun make eta. Sababaraha urang di dieu anu geus isro ngaliwatan kaayaan sarupa geus nyaho yén sanajan p kuring kakara rek ngomong hatur nuhun saran dina ieu loka. Ogé, ngagunakeun alus balitungan jeung gut naluri, jeung alus tuah ka jalma kaluar aya di hubungan maranéhanana endeavors. Anak s ogé gede nu geus digawé kaluar pikeun anjeun dua. Anak s alus pikeun nambahkeun sejen carita kasuksésan ieu sited Anjeun oge mere nasehat alus, urang satuju jeung sagalana ceuk anjeun. Urang ngaharepkeun nu nuju bade rampak kira-kira sababaraha leuwih. Kuring bungah nu sagalana tos kaluar pikeun nu pangalusna dina kasus anjeun tapi kuring ngan hoyong nyebut kanyataan yén salaku santun korea katresna nu teu sakuduna geus pre-kakawinan sex jeung boyfriends maranéhanana, lalaki koréa condong nyebut maranéhanana niat pikeun nikah pohara gampang awal dina hubungan (komo lamun maranehna teu maksudna nya) dina raraga pikeun mantuan maranéhanana gf meunangkeun leupas tina kasalahan maranéhanana bisa ngarasa di sangka meunang intim (nyieun maranehna mikir eta sacara ok pikeun ngalakukeun hal eta, saprak manéhna geus serius ngeunaan urang jeung urang bade meunangkeun nikah) jeung ogé minangka cara pikeun ngabejaan ka maranehna nu maranéhanana bakal nyokot tanggung jawab lamun manéhna ends nepi lalaki hamil (saprak eta sacara umum teu make protections) Korean awewe bisa dipaké pikeun nu, tapi di Éropa, lalaki ngan ngobrol ngeunaan nu sakali hubungan anu pohara serius jeung beton rencana geus dijieun pikeun mangsa nu bakal datang: teu SAMÉMÉH. anak s penting pikeun ngartos nu beda sabab di Éropa, hiji lalaki nu nyebutkeun nikah KUNGSI bakal ulah jadi dina usaha sare jeung anjeun, sedengkeun ieu BISA jadi kasus di Korea, jadi anak s hal patut ngajaga dina pikiran. Kaula sorry, I don t nyaho mana anjeun meunang ieu informasi ngeunaan katresna Korean, tapi ieu téh salah. Nah, nu sadaya inpo nu anjeun wrote ka dieu téh salah sabenerna. Halo, kuring hayang meunangkeun babaturan Korean tapi nu loka anjeun méré teu karya maranéhanana terus nétélakeun kuring error lebu. Abdi bogoh ka Korea jadi loba, tapi kuring teu boga babaturan ti aya. Kuring ngarasa jadi macet. Kudu sababaraha serius mantuan. Kuring bener hayang babaturan Korean KIMCHI MAN — a guy lahir jeung digedékeun di Korea Kidul, nu bisa lagu na Korean karuhun, kawas, juta generasi ka tukang

About