Kuring geus ngumbara di bisnis pikeun taun katukang. Ahirna, ieu bisa lahan gawé di dieu, jadi ayeuna kuring gawe ti imah. (Eta jadi nice manéh awéwé mah unggal poé.) Mah teu menta nasehat programming karya. Aku Midwest tumuwuh jeung diangkat. Néangan panon dina Anjeun -ngan ANJEUN. Kuring keur néangan hiji JALMA husus ka Batur anu positif jeung friendly. Hiji jalma anu imut ngabagikeun jeung ngabogaan zest pikeun hirup. Nah eta urang bade sora bener Corny, tapi batur kawas sorangan kajujuran miara satia. Teu hayang mindless zombie babarengan diaku nu sagampil penting salaku urang béda. Kuring, m gedé geek jeung am teu sieun pikeun mintonkeun eta. S. Asih nyaéta hiji Misteri anjeun minuhan batur pikeun kahiji kalina, anjeun meunang rarasaan aneh di jantung anjeun. anjeun ngarasa kawas anjeun nyaho jalma ieu.

Rationality najong kuring henteu weruh gusti nya.

anjeun geus baffled

sadérék. Muka, jujur, satia, satia teu pareng dina luar tapi manggih kaluar naon di jero jeung naon nyieun manéhna keletik manéhna teu perlu jadi super model ngan batur nu nyata. Cocog sampurna kapentingan nu sarua aya drama Ratu mangga batur gampang-bade, hiji jalma pikeun ngabagikeun waktu jeung jeung mimiti urang sorangan kenangan babarengan. Asih jeung sosobatan teu jadi materialism. Unggal bulan, rébuan ngalamun katresna ti Korea manggihan hiji jeung ngan di Sunda hudang. Urang koréa loka dating nawarkeun rupa-rupa layanan pikeun katresna. Maranehna search maju, taya surat bursa jeung galecok, bébas muatkeun poto jeung SMS mobile flirt. Sunda hudang terus ngaronjatkeun jalan anggota minuhan maranéhanana pangéran, tanggal jeung ragrag di sunda. Lamun anjeun ngagabung urang, anjeun geus dijieun pilihan katuhu. Ngimpi anjeun bisa jadi ngan klik a away

About