Yakin, lalaki umumna geus sarua micu jeung kahayang tapi teu sarua budaya upbringing, nilai atawa ekspektasi. Paling lalaki koréa nilai kulawarga maranéhanana kahayang jeung kalungguhan gender. Lamun datang ka kulawarga, maranehna beurat pangaruh anu manéhna bakal di hubungan jeung. Jadi, eta ngandung harti yén upami anjeun hoyong pikeun jadi jeung korea bodo teu ngarti nu anjeun deui oge bade jadi jeung kulawarga na. Maranéhanana baris pangaruh kaputusan-na salaku ka naha atawa teu manéhna bakal sareng anjeun. A dékade ka tukang loba Korean kolot éta ngalawan interracial bobogohan. Poe ieu maranehna jadi leuwih kabuka-dipikiran. Lamun anjeun bisa nuduhkeun anjeun dipikaresep di koréa budaya jeung kahayang pikeun ngagabung jeung mantuan kulawarga maranéhanana mangka anjeun geus leuwih gampang ditarima. Lalaki koréa ogé nilai kalungguhan gender. Dina basa sejen, eta teh pakasaban pikeun nyieun duit pikeun kulawarga tapi eta proyek anjeun keur ngurus eta. Maranéhanana ngomong yén Koréa nyieun gede boyfriends tapi pikareueuseun salaki. Alesanana ieu téh yén maranéhanana peran jeung hormat robah gumantung kana hubungan anjeun kaayaan. Jadi kabogoh manéhna gé ngubaran anjeun cara nu tangtu (nicely awalna) tapi sakali anjeun meunang kawin kalungguhan bakal robah jeung anjeun bisa ngaharepkeun sakabeh anyar dinamis. Jadi, Westerner a bakal boh tanggal leuwih casually atawa lamun manéhna kabogoh, manéhna bakal cicing dina jeung anjeun.

Maranéhanana geus teu dipaké pikeun sederhana dating salaku Westerner bakal (sanajan nu ngarobah.) Anjeun oge bisa ngaharepkeun manéhna teu hirup jeung anjeun sanajan anjeun ulang kabogoh-na. Alesan nyaeta Koréa ngan hirup sama sakali maranéhanana geus nikah. Upami anjeun keur néangan pikeun nongkrong jeung manéhna tuluy manéhna gé nyokot anjeun ka hiji warung kopi atawa koréa bar (kuku.) Lamun manéhna hayang meunangkeun komo leuwih intim, manéhna gé nyokot anjeun ka hiji cinta motel atawa DVD room (upami anjeun nuju di Korea.) Atawa anjeun bisa saukur ngajak manéhna ka tempat anjeun. Korea guy bakal nyoba mawa anjeun bag(s), mayar sagalana komo nyokot gambar anjeun lamun anjeun papanggih. Di sisi séjén, manéhna bisa teu tahan panto kabuka pikeun anjeun, mungkinkeun anjeun leumpang ngaliwatan kahiji atawa leumpang di sisi trotoar nu s gigireun jalan. Sedengkeun Kulon lalaki bisa ngaharepkeun anjeun pikeun tahan paguneman oge, show kamerdikaan anjeun (I. e. hirup dina anjeun sorangan) jeung jadi rada ambisius, korea man moal. Paling lalaki koréa anu oke (jeung komo leuwih resep eta) lamun anjeun deui malu jeung mugi gusti obrolan, pretend jadi gumantung manéhna pikeun kaasih atawa hidayah jeung jadi leuwih kulawarga-berorientasi ti karir-berorientasi. Kanyataanna, lamun anjeun hoyong nyieun gambaran alus, kuring nyarankeun nelepon manéhna bob nu hartina adi kolot. Ogé ngandung harti yén anjeun keur néangan nepi ka manéhna, jeung méré manéhna idin ka ngabalukarkeun anjeun interaksi hubungan. Upami anjeun keur panasaran jeung hayang ngamimitian ngobrol nepi Korean studs, terus dipariksa kaluar. Aya bisa jadi hiji guy alus aya anu néangan batur kawas anjeun. Ngarti yén Koréa nu kompléks jalma alatan maranéhanana sajarah jeung gancang ekonomis jeung ékspansi global. Hiji-hijina hal anu geus anchors ka maranehna nu maranéhanana kulawarga jeung kalungguhan. Kuring nyarankeun pamahaman nilai maranéhanana jeung kumaha maranéhanana anu leuwih penting ti saha s kamerdikaan. Anjeun tanggal Korean guy anjeun bakal meunang dipaké pikeun béda dina budaya.»Koréa nyieun gede boyfriends tapi pikareueuseun salaki.», ieu manglaku ka ampir sadaya lalaki, teu ngan lalaki koréa. Anjeun ogé bisa ngaharepkeun manéhna teu hirup jeung anjeun sanajan anjeun keur kabogoh-na. meunangkeun ieu ngan manglaku ka tradisional korea lalaki.

Teu leuwih kiwari

linkman

About