Anak s gampang pikeun nélépon ka batur dina mobile atawa landline jumlah dina internet, tapi hal ieu kumaha kuring bisa komo nyieun telepon Internet tanpa ngadaptar pamaké. Sabenerna, eta gumantung kana layanan nu anjeun anggo, loba aplikasi mobile jeung jasa nyadiakeun pamaké waktu kawates pikeun nyieun telepon bébas, sedengkeun loba nyadiakeun murah harga per télépon, jadi kuring hayang nyieun hiji online telepon tanpa ngadaptar di mana wae nasional atawa internasional jumlah haratis. Aplikasi-aplikasi sora nelepon téh pohara alus, utusan instan kawas WhatsApp, Facebook Rasul, jeung Skype nyadiakeun bébas sora nu nelepon, sora HD asup, tapi abdi hoyong pikeun ngabejaan anjeun kumaha carana make telepon ngaliwatan internét tanpa ngadaptar pamaké ku kituna anjeun sabenerna nomer telepon teu kakeunaan. earphone ieu aplikasi pangalusna pikeun nyieun internet telepon sélulér nu mana wae nu atawa landline jumlah tanpa pendaftaran, sawaktos anjeun masang earphone app dina alat anjeun mobile, anjeun bakal nampa hiji kiridit bébas, nu bisa anjeun pake pikeun nyieun télépon bébas.

Jalmi anjeun nu nelepon bisa nampa telepon ti mana wae nomer telepon internasional tinimbang jumlah lokal. Nelepon babaturan jeung earphone boh pausahaan sarua, boh ladenan aplikasi mobile anu pohara loba sarimbag jeung di pitur, tapi aya nu leuwih fitur dina earphone. Nelepon babaturan anu jadi gampang make, ngan masang aplikasi, ninggalkeun ngadaptar jeung nyieun free nelepon ka mana wae nomer telepon di dunya.

Bébas menit nu sadia pikeun pamaké anyar

Urang Telepon sejen aplikasi alus pikeun nyieun Internet panggero pikeun bébas, anjeun bisa nyokot nomer telepon langsung tina telepon anjeun kontak jeung dipencét nomer. Sanggeus masang Urang Telepon app dina alat anjeun, anjeun bakal meunang bébas menit, jeung nu aplikasi mobile ngidinan anjeun pikeun ngarekam telepon ti telepon layar, nu kacatet telepon némbongan tab anyar dina app. Enya, anjeun bisa, tapi kuring mikir-web dumasar aplikasi nu kadang teu bisa dipake saperti nu di luhur, aplikasi mobile téh loba nu leuwih alus.

Eta gumantung kana panyadia layanan anjeun keur make; panarima bisa nampa telepon ti boh lokal atawa internasional nomer telepon

About