Kuring kabetot dina ngabogaan dinner nice, inuman, jeung seuri jeung korea guy hirup di Korea. Teu saha nyaho kumaha mana kuring bisa papanggih saperti nice Korean guy? Anjeun nasehat kacida ngaapresiasi, hatur nuhun. Kaula teu yakin ngeunaan online tapi aya hiji app disebut Mokimokis Postbox nu bisa anjeun pake pikeun ngobrol jeung korea guys.

Kuring ve dipaké eta saméméh jeung hehehehe, kuring yakin anjeun gé meunang ahold of hiji. Anjeun ogé bisa coba ngagunakeun Kakapo Ngobrol di mana anjeun bisa boga chats group jeung telepon.

Boh aktip ieu Korean tapi urang di sakuliah dunya make eta

Kuring mah asa mantuan anjeun sahenteuna saeutik saeutik. Good tuah kuring kabetot dina ngabogaan dinner nice, inuman, jeung seuri jeung korea guy hirup di Korea. Teu saha nyaho kumaha mana kuring bisa papanggih saperti nice Korean guy? Anjeun nasehat kacida ngaapresiasi, hatur nuhun. Manéhna ngan nyangka nya salaku babaturan, sarta manéhna ngabogaan hak pikeun boga babaturan awewe jeung papanggih eta tanpa nanyakeun anjeun pikeun idin anjeun unggal waktu tunggal. Lamun manéhna didn ‘t really love you mangka manéhna wouldn’ t geus dipigawé jadi loba pikeun anjeun nepi ka ayeuna, sarta manéhna meureun bakal geus ninggalkeun anjeun umur tukang. Guys biasana don ‘t mikir teuing deeply ngeunaan hal ieu, jeung éta mungkin yén manéhna doesn’ t komo ngarti naon anu salah jeung manéhna nyokot poto jeung gadis sejen. Mun jujur kuring oge manggihan eta ridiculous yén anjeun mertimbangkeun nu selingkuh. Anjeun geus keur overly napel, jeung lamun anjeun terus kawas éta, manéhna pamustunganana bisa meunangkeun annoyed jeung ninggalkeun anjeun.

Salaku manusa, manéhna perlu kabebasan jeung privasi, komo ti kabogoh-na

km nyaéta hiji aplikasi pikeun telepon anjeun jeung maranéhanana bejakeun ku anjeun ngeunaan jalma deukeut anjeun. Guys biasana nempo profil anjeun jeung talatah anjeun atawa anjeun bisa talatah eta. Tapi app nu di koréa Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing

About