Sabab nu paling umum harti nun téh adina leuwih kolot, di Korea, hiji adi ngora bakal paling dipikaresep nelepon adi kolot nun tinimbang nelepon nya ku ngaran sabenerna nya. Tapi, lamun urang korea meunang deukeut ka batur, maranéhanana condong pikeun nelepon jalma nu ku deukeut, gaya kulawarga tina judul, pikeun mintonkeun yen maranehna kawas kulawarga. Kadé you don t meunangkeun freaked kaluar lamun koréa telepon anjeun ku salah sahiji di handap ieu judul, salaku lamun éta kulawarga ka maranehna. They don t mean nu anjeun deui bagian ti kulawarga real maranéhanana, ngan nu anjeun deukeut pisan jalma ka maranehna. Sababaraha Korean guys don t kawas nelepon gadis yén maranéhanana bener kawas nun, sabab ngajadikeun eta ngarasa yen maranehna euweuh leuwih pikeun gadis nu ti budak ngora. Batur, kumaha oge, don t pikiran nelepon gadis nun yén maranéhanana kawas. Sakali maranehna meunang dipaké pikeun nelepon nya nun, manéhna bisa neangan hiji adi-adina gaya hubungan jeung nya. Komo lamun diajar loba ngeunaan ieu budaya beda, anak s pangalusna lamun anjeun teu nelepon hiji kolot gadis ku nun sabab nelepon ka batur nun anu ditarima ngan antara nu pangdeukeutna babaturan. Lamun anjeun geus a guy, jeung anjeun geus hiji deukeut Korean babaturan, jeung anak s a gadis ngora ti anjeun, manehna bakal meureun pamustunganana mimiti pikeun nelepon anjeun»Video Bobogohan». Antara sakabeh ieu judul,»Video Bobogohan»sugan nu paling penting ieu, kitu eta kadang ngakibatkeun sababaraha seksual harti ogé. Sanajan kitu,»Video Bobogohan»biasana hartina adi kolot ka hiji mojang. Judul»Video Bobogohan»dipaké lolobana lamun gadis wants to sora imut pikeun jalma anu maranéhanana anu make eta dina. Ieu téh sabab koréa guys sunda lucu katresna nu polah kawas saeutik sadulur, jeung sugan maranehna hayang ieu katresna nu geus ieu amis, menawan jinis jadi girlfriends maranéhanana. Anak s pikeun alesan ieu nu sababaraha katresna Korean nelepon deukeut kolot urang»Video Bobogohan». Ieu téh sok katuhu dina sagala kaayaan, komo tanpa niat pikeun ditempo salaku gadis menawan sarta maranéhanana hayang nepikeun harti anjeun deui kawas adi kuring Dong-Bang-Shrinky, nu paling kawentar boyband di Korea, maranehna geus ogé disebut»Video Bobogohan»ku loba teenaged katresna Aya no Korean guy nu bakal ngantep lanceukna ngora nelepon manéhna ku ngaran jalma, sabab lamun maranehna ngalakukeun, jigana kawas hiji tangtangan adi kolot s otoritas. Lamun umur gap leutik, ngora guy asup kolot guy Hyung, tapi lamun umur gap anu badag, manéhna kudu make Hungnam (NM nyaeta kecap pikeun hormat dina basa koréa, I. e. sun sang hartina guru, tapi mahasiswa sok nyebut guru unsinging pikeun mintonkeun hormat). A adina ngora nu asup adina nya kolot ngarumbaykeun kawas hiji ngora adi telepon nya nun tinimbang ngaran sabenerna nya. A gadis oge bisa nelepon gadis sejen nu isn t patali ka dirina tapi pohara deukeut ngarumbaykeun ogé. Ieu naon kolot urang nelepon maranéhanana duduluran ngora. Upami anjeun leuwih kolot ti batur, you don t komo kudu méré eta hiji judul, anjeun ngan bisa make ngaran nyata lamun anjeun geus yakin yén maranéhanana anu ngora ti anjeun. Tapi anjeun oge bisa nelepon eta don sang, tapi eta doesn t sora alam, iwal anjeun ngawanohkeun ka batur saperti ieu mah ngadon nyanyi. Ieu sadaya ngeunaan kumaha carana make judul pajeulit dipaké dina budaya koréa alatan konsép hirarki antara jalma dumasar kana umur. Upami anjeun kungsi bingung ngeunaan nu hiji pikeun nelepon eta, ngan don t make it sanajan. Nyebut maranehna ku maranéhanana ngaran nyata. Metot. Anak s jadi nyusahkeun salaku Vietnam ha-ha.

About