Kuring nyarankeun manggihan hiji tempat diuk turun jeung nulis ngeunaan naon anjeun ideal man bakal kawas. Naon nu bakal manéhna jadi maké? Naon anu hirupna misi jeung identitas? Tipe naon tina kapribadian teu manéhna geus? Aya naon nya kolot kawas (nu hiji hal nu kudu mikir ngeunaan upami anjeun hoyong korea man?) Naon nu bakal jadi boh anjeun jeung ideal-na hubungan. Salaku anjeun indit kaluar dina kaping jeung papanggih Korean guys anjeun ll manggihan hal anjeun hoyong jeung hal you don t kawas. Tetep revising jeung pemurnian naon ngajadikeun anjeun ideal korea man minangka anjeun meunang nu leuwih pangalaman. Catetan: Ngarti bari teu man atawa awéwé anu sampurna anjeun masih bisa boga fun jeung ieu.

Naon ends up lumangsung nyaéta yén maranéhanana settle for nu hiji guy anu teu nanya maranehna kaluar. Tuluy maranehna ambek guy keur teu keur ideal maranéhanana type (atawa teu wanting pikeun ngarobah keur dirina.) Online aya loba situs web online ti mana anjeun bisa nepungan guys. Bagian pangalusna nyaeta aranjeunna geus kabetot dina pasamoan awewe luar teuing. Anjeun bisa maca ngeunaan pangalaman mah jeung korea cupid ku ngaklik dina link. Di dunya nyata Anjeun bisa nyieun pasamoan guys gampang. Contona, anjeun bisa muka warung kopi jeung diuk gigireun imut Korean guys. Mangka tarik kaluar anjeun Korean ulikan buku jeung nanya kumaha pikeun nyebutkeun hiji kecap nu tangtu. Lamun anjeun ngalakukeun hal eta katuhu, maranéhanana bakal cinta ka obrolan anjeun (jeung meureun leuwih) Ngaliwatan bunderan sosial Anjeun bisa ménta babaturan Korean lamun maranehna nyaho nu mana wae nu guys nu maranéhanana bisa nyetel anjeun nepi ka. Atawa ngan saukur guys papanggih di pihak jeung kajadian sosial.

Anak patut s a shot

Di mana wae kasus upami anjeun hoyong pikeun ngolo-ngolo lalaki koréa mangka kuring nyarankeun bade ngaliwatan loba kaping. Anjeun gé manggihan kaluar naon anu anjeun resep jeung leuwih. Teu ngan sabab robah warna ka warna us on tapi kusabab urang sunda mibanda hiji awéwé kira-kira urang panangan pikeun mintonkeun off. You don t have to super ipis atawa geulis. Lamun anjeun teu surti terus nanya guy anjeun babaturan(s) pikeun bluntly ngabejaan ka anjeun. Anjeun oge bisa ngarasa awak anjeun pikeun meunang ide kumaha asa pikeun guy a lamun manéhna téh rarasaan anjeun. Anjeun bisa ngajalajah naon bagian awak anjeun karasaeun alus. Naon bae eta upami anjeun geus daék pintonan dina leuwih pikaresepeun cara anjeun bisa ngolo-ngolo korea man leuwih gampang. Catetan yen koréa guys aren t dipaké pikeun awewe mintonkeun off maranéhanana dipegatkeunana. Awewe di Korea don t bener ngalakukeun hal eta jeung sababaraha guys bisa dipareuman ku eta. Upami anjeun gaduh hiji menarik dada mangka kuring nyarankeun eta mintonkeun off leuwih kolot. Ketang T-shirt atawa sederhana blus bakal karya rupa. Pikeun kalolobaan guys anu pindah ka Asia maranehna manggihan Kulon awewe meta jeung pakéan kawas lalaki. Sanajan kudu aya nu sarua antara sexes nu doesn t nu sexes kudu kasampak jeung meta sarua. Kuring nyarankeun teu meunang di touch jeung anjeun feminin sisi. Lalajo sababaraha film kawas Miss Congeniality jeung bewara kumaha manéhna transforms dirina ti a Tomboy ka hiji awéwé feminin. Ieu téh PENTING jeung korea guys utamana. Maranéhanana geus dipaké pikeun awewe Korean s feminitas. Dina kanyataan, maranéhanana aduan jeung Kulon awewe nu maranéhanana manly penampilan jeung paripolah intimidates eta. Ieu bisa menyakiti, jeung anjeun bisa jadi teu hoyong ngadangu ieu tapi anak s bebeneran. Sanggeus hirup di Asia pikeun taun sarta ngabogaan tanggal boh Kulon jeung awewe Asian kuring bisa nyaritakeun yen urang sunda feminitas. Bobogohan loba lalaki manggihan ideal anjeun korea man bisa jadi frustrating di kali. Pikeun mantuan anjeun nungkulan eta mah nyarankeun manggihan sababaraha hal anu anjeun mikaresep ngalakonan luar pasamoan lalaki. leuwih sadia pikeun anjeun kaping Lalaki manggihan hiji awewe jeung lengkepna jadwal leuwih menarik. Urang ngarasa kawas urang ve earned anjeun waktu leuwih. leuwih metot salila kaping anjeun Lalaki cinta ka nyaho leuwih ngeunaan awewe. Komo koréa lalaki bakal cinta ka diajar ngeunaan naon hal anjeun dipigawé. Eta ngajadikeun anjeun leuwih well-rounded jalma nu hiji hal loba awewe Korean aren t bisa jadi. Ieu téh sabab ulikan jam sapoé nepi ka rengse university. Mangka maranéhanana kudu boh karya jam sapoé atawa meunang kawin ASAP jeung ngurus kulawarga jam sapoé. Loba awewe Korean don t boga méwah of manggihan diri jeung nyokot dina hobi luar ningali TV atawa nongkrong jeung babaturan. Lamun anjeun deui bobogohan Korean guy anu ll manggihan loba hal anyar. Kanyataanna, aya sababaraha hal anu anjeun diajar bakal ngahurungkeun dunya anjeun tibalik. Contona, manéhna bisa keukeuh dina mawa dompet. Atawa manéhna bisa jadi hoyong candak gambar anjeun unggal detik. Upami anjeun hoyong pikeun nyieun eta digawé, kuring nyarankeun narima manéhna jeung sagalana manéhna teu keur anjeun. If you don t kawas eta, anjeun bisa sok leupaskeun manéhna jeung manggihan guy sejen (sanggeus tanggal nu tangtu.) Salaku anjeun manggihan kumaha pikeun ngolo-ngolo manusa, kuring nyarankeun teu nyoba ngarobah manéhna.

Nu ngan bakal ngawangun ambek-ambekan

Saméméh anjeun suksés bisa ngolo-ngolo lalaki koréa, kuring nyarankeun nyaho kumaha ngolo-ngolo lalaki ti balik deui ka imah. Ieu téh sabab interracial bobogohan geus loba variabel anyar saperti pikeun meunangkeun pangalusna informasi dina seducing lalaki, kuring nyarankeun teu meunang review mah ieu ngolo-ngolo Lalaki Lempeng pituduh.

Leuwih dina link

Anak s from tapi sanggeus maca eta sorangan mah kapanggih informasi berharga jeung praktis. Amy Waterman méré urang kabuktian nasihat ngeunaan cara ngolo-ngolo guys dina umum. Alusna patut nu maca jeung enya, kuring teu mariksa eta kaluar saméméh kuring megatkeun pikeun affiliate sorangan. Kuring komo meuli jeung maca buku nya (jeung meunang sababaraha titik alus ti eta.)

About