Saprak kuring geus katempo loba video lila-jarak hubungan pasamoan pikeun kahiji kalina jeung pikiran kuring ‘Gosh, ieu téh jadi pikaresepeun. ‘Kuring megatkeun pikeun nyieun hiji sorangan. Kabogoh mah ti Korea ngumbara km saukur papanggih kuring jeung kuring bisa paruk nyebutkeun, teu aya anu geus kungsi dipigawé saperti amis hal pikeun kuring. Guy ieu endah, jeung kuring ngarasa jadi rahayu. Pikeun jalma anu aya dina hiji hubungan jarak jauh, kungsi nyerah. Kuring teu apal ngabogaan saperti jarak di antara bisa jadi teu bener tangguh, tapi ieu téh bener patut eta lamun papanggih silih.

Urang keur dina a-lila jarak hubungan. Urang biasana disebutkeun yen lila jarak hubungan nu teu mungkin alatan anjeun bisa nempo silih, tapi kuring teu satuju jeung nu. Jarak henteu masalah lamun anjeun bener-bener bogoh ka saling. Upami anjeun gaduh kasabaran jeung cinta pikeun jalma, éta mungkin geus hubungan a. Komo mun nungguan téh bener teuas jeung amanah kuring, hate jarak ngan salaku loba eusina. Unggal waktu lamun waktu kuring kudu nyebutkeun pamit ka kabogoh mah, éta pikasieuneun, sabab urang nyaho urang moal jadi manéh silih pikeun waktu anu pohara lila.

Éta tangguh

Tapi urang teu bisa meunangkeun ngaliwatan eta, sabab urang nyaho yén antukna, urang bakal mungkas nepi babarengan. Sarta dina ahir, aya oge nu teu jadi mulang hiber

About