Mel Gibson, ka modern budaya pop pangaweruh (oké, jadi s isn t JADI modern, tapi hey, nya s artikel mah, jadi kuring ngomong sacara modern) dikedalkeun frasa, Naon Awewe Hayang, jeung ayeuna I keur bade de-bangku keur sare sababaraha mitos perpetuated dina ieu film, kitu ogé di benak loba lalaki di sakuliah dunya. Mel geus sababaraha wawasan anu mantuan salila gathering informasi panggung hubungan hiji, jadi ari s mimiti aya. Lamun hiji awewe anu kahiji contemplating hubungan jeung man tangtu, salah sahiji hal kahiji manéhna keur néangan seuri jeung dangong positif. No awéwé wants to be sabudeureun négatif Ned jeung jadi lalaki kudu bisa keenly sadar kumaha maranéhanana nyarita ngeunaan jalma séjén, maranéhanana poé, jeung hirup sacara umum. Sok ngajaga dirina mesem di pisan kurangna, komo leuwih alus téh nya tetep dina jahitan ketawa. Kuring percaya Mel ieu nyoba pikeun jadi wanoja s sahabat, nu tangtu, nu mana wae nu nyata, timer actualized awewe bakal ngabejaan ka anjeun, isn t bener naon manéhna hayang nya dikawinkeun. Don t neangan kuring nu salah, awewe teu hayang dikawinkeun anu pohara alus babaturan-hiji maranéhanana bisa ngabagikeun ngaharepkeun, ngimpi, kahayang, gagal, jeung fantasies jeung-tapi teu merta hiji nu maranéhanana baris babagi unggal pamikiran rarasaan atawa emosi jeung, lamun nu ngajadikeun rasa.

Awewe hayang maranéhanana dikawinkeun ka batur maranéhanana bisa mercayakeun dina jadi kabuka, jujur, tanpa sieun keur judged, jeung ogé batur nu kabuka anyar pikiran, gagasan, jeung pangalaman (jeung abdi teu saukur ngawangkong ngeunaan di pangkeng). Awewe hayang a man real-batur anu bisa cinta jeung komo admire kakuatan abad owning bisnis, pasamoan papan attending, masih meunangkeun kids ka orthodontist dina waktu, wanoja kiwari, JEUNG bisa alm nya muka dina mere moments pikeun nembongkeun impish gadis saeutik nungguan sabar ka muncul jeung ulin. Urang hayang hiji lalaki anu bakal jadi kuat, jujur tanpa keur nyeri pisan, jadi satia-komo lamun maranehna teu satuju jeung naon urang nyebutkeun, maranéhanana masih ngarojong ka urang. Kapan ieu mah di dorong balik deui ka nu dating pool sanggeus ampir taun, kuring manggihan sorangan lengkep drowning di lautan hayang jadi enya-lalaki, teuing lemah keur sorangan mah alus (kungsi pikiran sorangan) jeung teu bisa atawa hoream jadi sabenerna jujur jeung diri jeung pasti teu jeung hiji mate poténsial.

Kuring bakal méré anjeun a skenario

Ieu mah dina salah sahiji popular loka dating online, mariksa kaluar anu ieu mah geografis wewengkon, kira-kira umur mah, jeung néangan hal anu sarua-potensi hubungan hiji, teu ngan FWB. Jadi, kami galecok jeung sababaraha calon giat, jeung dina sababaraha kalimat atawa di paling sababaraha paguneman, maranehna ngaleungit. Kuring langsung balik kana panalungtikan mode jeung kuring geus nepi ka angka kaluar naon eta nu ngabalukarkeun ieu sakuduna poténsial mates balik ti panas ka teu aya dina dina detik, jeung unrelenting kanyataan ieu, maranéhanana NGOMONG, maranéhanana hayang hubungan a, tapi naon bener maranéhanana hayang ieu pikeun nyumputkeun balik layar komputer, jadi sampurna di batur s panon, jeung kungsi ngantep nu dijilbab jadi nojos ku kanyataanana. Ieu bener teuas keur kuring nempo ieu di sorangan interaksi, tapi lamun mah dimimitian ngawangkong jeung awewe, eta jadi abundantly jelas. Ayeuna, anu TEU bisa disebutkeun yen UNGGAL manusa anu nyebutkeun maranéhanana hayang hubungan ieu tipe, tapi teu nyarita jilid salaku ka naha jadi loba lalaki (jeung jadi adil, awewe, teuing) nu dina ieu dating loka pikeun taun tanpa kungsi bener ngabogaan hubungan bener. Jigana sadaya awewe hayang manusa nu percaya diri tanpa keur takabur, jujur tanpa keur nyeri pisan, kuat (teu ngan bisa nyokot dipan jeung pindah, tapi sabenerna emotionally kuat), geus alus nilai jeung moral, bakal megatkeun eta kabuka sarta mawa kaluar maranéhanana jero anak, jeung di luhur sagala sejenna, bakal nyieun nya seuri unggal momen unggal poé, jeung sok reminding nya kumaha hargana manéhna téh

About