gumantung kana umur beda jeung ogé umur lalaki jeung awewe, bisa jadi aya sababaraha cara nu beda a guy bakal nelepon awéwé ngora lamun maranehna geus boh umur rélatif ngora, hayu urang nyebutkeun di maranéhanana teens maranéhanana pertengahan ka ahir s, jeung guy anu leuwih kolot, manéhna bisa ngan nelepon nya ku ngaran dirina, atawa méré nya sababaraha nickname lamun maranéhanana babaturan deukeut lamun guy nyaeta jauh leuwih kolot ti batan ngalamun, hayu urang nyebutkeun guy ieu ngeunaan di-na s atawa s, jeung awéwé nu ieu di kira-kira nya teens ka awal nya s, guy bakal nelepon nya (ah-gas-sushi) hartina harti nona ngora tapi, lamun guy nyaeta masih kolot tapi awéwé anu nyebutkeun leuwih luhur pangkat, hayu urang nyebutkeun yén manéhna presiden hiji pausahaan badag, nu bodo, najan keur kolot, masih bakal mintonkeun hormat ka awéwé ngora sabab nya pangkat

About