Naha anjeun bade nganjang situs dating keur wanoja nikah? Naon anu anjeun néangan? Naha bakal a man tanggal hiji wanoja nikah? Keur sababaraha urang jawaban, dina kanyataan, atra: maranehna hayang ngan pikeun meunangkeun pelesir. Aya lalaki anu dipikaresep di bobogohan awewe nikah, jeung anjeun bisa jadi salah sahijina. Ieu guys teu hayang meunang nya jauh ti kulawarga, maranéhanana ngan katarik ku inaccessibility jeung kahayang gede pikeun dahar buah dilarang. Sakapeung, ieu téh saperti kuat atraksi lamun gadis anca nembongan dina cakrawala nu teu dulur bisa nolak eta, komo lamun manéhna nikah jeung anjeun geus kungsi ngimpi ngeunaan keur bobogohan awewe nikah. Sagedengeun ti eta, sababaraha katresna mikir yén maranéhanana leungit daya tarik pikeun lalaki séjén jeung cingcin dina ramo maranéhanana, kumaha oge, mindeng, kaayaan téh sabalikna. Eta doesn t urusan naha manéhna téh pamajikan a babaturan alus, hiji occasional kenalan atawa batur sapagawean a, sababaraha lalaki teu bisa mantuan keur aub dina bobogohan jeung wanoja nikah. Ide tina asih hiji wanoja nikah ngeusi saperti urang jeung hiji perverted rasa prestasi jeung pribadi triumph. Téma zinah geus threadbare. Tapi, teu jadi kurang nu sasuai alatan nu. Selingkuh ieu, is jeung bakal, sarta anjeun teu bisa meunangkeun jauh ti eta. Anjeun bisa diajak ngobrol salaku loba anjeun kawas yén ieu téh panggih jeung alam manusa jeung coba pikeun ngajarkeun spouses pikeun ngubaran kanyataan selingkuh kalem. Eta kudu ngomong yén, ayeuna, aya loba pasangan anu ngalakukeun nu. Maranéhanana ngabejaan ka nu séjén ngeunaan urusan cinta nu, konsultasi jeung komo néangan pasangan cocog pikeun pasangan maranéhanana. Saperti salaki jeung pamajikan mertimbangkeun diri jadi haratis sareng nu maju urang. Meureun, anak s bener. Tapi, mayoritas kulawarga don t wilujeng sumping saperti an advanced level. Nyaeta, open urusan cinta jeung mitra séjén nu teu disambut. Sanajan kitu, loba lalaki nu aub dina bobogohan jeung wanoja nikah. Atoh, awewe s selingkuh geus sorangan spésifisitas. Kageulisan ieu, paling dipikaresep, nu ngabogaan hiji nikah disusun, jeung teu merta jeung hiji jelema beunghar, kadang-kadang maranehna meunang nikah ka keras gawe guys anu geus ngajangjikeun bakal datang. Manéhna hayang kahaneutan jeung kasih sayang. Manéhna bisa jadi cukup dewasa, jeung, dina waktu nu sarua, manéhna bisa mewah kageulisan, sanajan, meureun, nya awak teu bisa disebut idéal. Manéhna bakal coba pikeun narik saha anu draws komo a semblance of perhatian ka nya alatan manéhna urgently perlu emosi kahaneutan, sarta manéhna bakal mawa eta di cost nu mana wae nu. Meureun, manéhna ngajadikeun anjeun komo murag asih jeung nya, tapi nona ieu bakal ninggalkeun anjeun pas manéhna meunang cape dina raraga pikeun manggihan batur nu sejenna. Lamun anjeun bade ka tanggal hiji awéwé nikah, mikir ngeunaan konsékuansi mungkin sateuacanna. Manéhna téh boh a ibu rumah tangga bosen anu geus kawin tanpa pangalaman hirup, atawa awéwé anu hade loba cukup, jeung salakina doesn t ngagumbirakeun nya. Gantina nyokot hiji pakansi atawa ngabogaan hobi, nona ieu keur néangan hiji budak ngora di sisi. Hanjakalna, manéhna geus aral signifikan. Lamun kahiji tipe awewe nikah anu proaktif, mangka nona ieu, sabalikna, bakal ngadagoan anjeun lampah dina sagalana. Sakapeung, manéhna komo bisa ninggalkeun kulawarga keur waktu nu pondok, tapi saterusna manéhna datang deui. Inget yén manéhna nikah, jeung manéhna néangan pikeun thrill, bobogohan jeung lalaki séjén. Gadis ieu geus saukur meunang nikah. Salakina ieu meureun nya pisan kahiji manusa, jeung ieu gadis naif geus anyar kapanggih kaluar aya ogé lalaki séjén. Manéhna mikanyaah ka salakina, sahenteuna manéhna insanely patuh ka manéhna, tapi ieu sadaya alatan kanyataan yén manéhna geus layak kurangna pangalaman dina amorous urusan. Hiji ngobrol, salah botol anggur jeung gampang dmana nu sex bisa jadi béda, jeung ieu patuh gadis anu geus di bed anjeun. Tapi, ayeuna anjeun kudu ngayakinkeun nya nu sagalana kudu tetep rusiah. Anjeun bisa nepungan saperti awewe cukup mindeng. Manéhna invested sakabeh kahirupan nya di kawin, manéhna teu sagalana pikeun salakina jeung barudak. Manéhna sakali geulis, tapi manéhna mimiti nonton penampilan nya kurang. Manéhna bosen salakina alatan manéhna geus hirup sorangan, maranéhanana hirup babarengan ngan sabab nikah téh hiji hal suci. Aya anu mikanyaah nya, jeung kaayaan saperti depresses nya sangar. Dina hiji cara nu sae, eta bakal logis pikeun meunangkeun cerai, tapi manéhna kungsi bakal nyokot saperti lengkah sabab ieu lengkah frighteningly serius. Gantina, manéhna ieu néangan pikeun sunda di gigir, jeung manéhna nyoba pikeun nyieun lover nya jadi salaki anyar nya tanpa cerai, tangtu. Biasana, lalaki saperti teu hayang hubungan serius, ningali wanoja nikah, jeung pasti, maranéhanana don t ngimpi ngeunaan dating nikah awéwé jeung budak. Atoh, anyar nya nikah ogé doomed ka gagal. Hubungan nu sahanteuna hiji pasangan nikah geus sok tangtangan. Aya hiji pituduh pikeun bobogohan jeung wanoja nikah? Naon anu bakal anjeun meunang di tungtung: leuwih cinta atawa masalah? Naha aya hubungan saperti populér ayeuna? Anak s bener nu saperti hubungan anu cukup populér di dunya modern. Biasana, lalaki hayang ngarobah kaayaan, maranehna teu wareg jeung sex, maranéhanana geus krisis midlife, atawa maranéhanana hayang ngarasa desirable, jeung maranehna teu monogamous ku alam maranéhanana. Ku alatan éta, maranéhanana bisa kasampak pikeun tips bobogohan jeung wanoja nikah. Anjeun don t kudu ngajukeun. Kahiji jeung, meureun, salah sahiji anu pang cherished mangpaat nyaéta kurangna komitmen ka nikah. Salaku aturan, nu jadi dadasar pikeun ieu hubungan téh teu luhur, rasa asih, jadi awéwé moal paménta kreasi a nikah union, manéhna geus eta geus aya. Anjeun bakal boga rupa-rupa kahirupan seksual. Firstly, awewe nikah geus leuwih pangaweruh profound dina lapisan intim, jeung bréh, awéwé nu mana wae nu sok nyiar reuwas jeung mangga lover nya, nu ngandung harti yén unggal rapat anjeun bakal kawas hiji pamungkas: caang, telenges, thrilling jeung unforgettable. Sagedengeun ti eta, anjeun bisa nyugemakeun anjeun kandel intim fantasies jeung coba sex di tempat mahiwal, peran-maén kaulinan atawa toys sex. She doesn t hover. Konspirasi dina hubungan ieu nyaéta hal utama, sarta ku kituna, manéhna bakal teu ngudag lover nya. Nu ngandung harti yén anjeun hirup kahirupan anjeun hoyong, anjeun teu kudu ngarobah nanaon, jeung anjeun meta salaku anjeun hoyong tanpa sieun klaim ti sisi nya. Manéhna téh saperti teu mirip pikeun ngobrol jeung dulur kira-kira nya rusiah saeutik sabab manéhna ogé sieun keur publicized. Lantaran kitu, manéhna bakal coba pikeun ngalakukeun sagalana pikeun nyieun hubungan tetep rusiah. Ieu geus signifikan plus. She doesn t hayang meunang kawin. Sejen sisi positif saperti selingkuhan asih nu hiji awewe nikah teu pamenta nikah nya. Sakapeung, tangtu, kajadian, jeung paménta maranéhanana, tapi maranehna ngalakukeun nu loba kurang mindeng ti awewe unmarried. Manéhna téh kurang nuntut. Kumaha carana tanggal hiji wanoja nikah. Dina sababaraha kasus, geus cukup gampang. Eta doesn t urusan naha anjeun méré nya kembang atawa henteu, naha anjeun hadir nya kado keur ulang atawa teu, anjeun bisa komo teu congratulate nya di sadaya, jeung ieu téh bener pisan. Komo husus excuses teu perlu sabab anjeun ngan don t hayang ngangkat sangkaan salakina, nu s sagala. Sajaba ti éta, anjeun mintonkeun diri salaku sensitip jeung hipu manusa. Anjeun teu nelepon nya mindeng pikeun alesan nu sarua. Hal kece teu nu manéhna bakal teu nelepon tanpa alesan nu mana waé ogé. Anjeun geus kurang chances pikeun boga panyakit venereal. Résiko meunang saperti panyakit téh minimal dina hubungan jeung wanoja nikah. Manéhna moal ngarobah mitra tilu kali saminggu jeung moal boga sex jeung nu kahiji comer. Firstly, she doesn t boga waktu, bréh eta, bahaya. Sanggeus kabéh, manéhna ngabogaan salaki. Anjeun bisa kalayan gampang megatkeun up. Ieu hubungan téh diwangun tanpa silih sumpah sarta janji, anjeun bakal nganggur pikeun ngabagikeun, jadi anjeun bakal kudu gaduh hiji paguneman pikeun megatkeun nepi salawasna. Hal utama anjeun kudu inget yen anjeun kudu ngalakukeun nu jeung rasa harkat jeung kawijaksanaan, sésana a man jeung hiji jalma. Lamun nyaho ngeunaan sababaraha fitur anu bakal teu ngidinan anjeun pikeun megatkeun nepi kalawan daméy nepi, mangka don t nanya ka diri, kuring Kudu tanggal hiji wanoja nikah. jeung leuwih alus néangan batur nu sejenna.

Anjeun kudu inget ngeunaan nu. Teu unggal salaki bakal kalem jeung adequately ngarasa informasi nu pamajikanana ieu curang. Dina kalolobaan kasus, manéhna hayang passionately nungkulan jalma anu geus kagoda pamajikanana, jeung teu ngan jeung kecap tapi ogé jeung aktif fisik lampah. Jadi, boh diajar timer pertahanan atawa cara ngajalankeun puasa. Angger konspirasi. Anjeun meunangkeun bosen kitu geulis gancang. Jeung lamun eta ngabalukarkeun pikaresepeun pikagumbiraeun di kahiji, saterusna bakal tumuwuh jadi sénsitip jeung discontent. Anjeun teu ngan hiji anu ngabogaan sex jeung nya. Anak s teuas, sarta pohara pikaresepeun, utamana dina kasus dimana hiji wanoja anu bener dear jeung pikaresepeun pikeun anjeun. Unggal pasamoan anjeun jeung wanoja s ninggalkeun imah bakal menyakiti anjeun painfully. Masalah dina nyiptakeun kulawarga anjeun sorangan. Lamun manusa hayang boga full-fledged kulawarga, mangka pilihan ieu bakal teu digawe. Anjeun keur wasting time. Sababaraha lalaki boga hubungan sarua pikeun taun, jeung maranehna meunang dipaké ka nu jadi loba nu maranehna teu bisa nyieun kulawarga sorangan. Ngadagoan lamun anjeun tercinta hiji bakal ninggalkeun salakina ogé teu pangalusna prospek. Studi geus dipintonkeun nu ngan awewe mutuskeun pikeun méré nepi dawam maranéhanana hirup.

Akibat

Sagedengeun ti hiji showdown jeung salakina, anjeun bisa jadi episentrum sadaya masalah saterusna pikeun awewe: contona, sosial kalang, hysterics dina bagian barudak, perhatian ka kolot dina boh sisi. Sagala rupa nu bisa mawa loba moments pikaresepeun jeung worries.

Obsesip nyonya

Taya sahijieun nyaéta imun ti kanyataan nu kawin jeng moal ngahurungkeun kana Amukan anu bakal hayang megatkeun nepi ka salakina jeung legitimize hubungan nya jeung lover anyar. Anak s teu bagja ahir. Eta kajadian nu hiji awewe daun kulawarga pikeun lover a, tapi, hanjakalna, ieu teu mawa kabagjaan. Leuwih ti éta, disappointment asalna. Salaku hasilna, dulur leungiteun: wanoja nu geus dibeuleum sagala jambatan, jeung eta doesn t digawé kaluar jeung nu anyar man. Jalmi tanggung jawab pikeun direcahna jaman baheula nya kulawarga asa teu cara anu pangalusna, dina waktu nu sarua, eta tétéla yén nyawa sahenteuna tilu urang nu ruined. Saperti hubungan ilegal ti titik moral of view. Lamun anjeun bébas jeung boga sex jeung saha baé, mangka anak s normal, tapi anjeun masih kudu mayar perhatian ka dikawasaan katresna anu bener lain lalaki s awewe. Boga hubungan jeung awéwé nikah téh hiji indikator tina total disrespect pikeun manusa, jeung henteu mampuh ngajaga diri dina sababaraha watesan. Di antara hal séjén, anjeun ngancurkeun jalma sejen s kahirupan jeung nikah dua urang. Tangtu, lamun manéhna ieu curang, mangka sagalana teu jadi alus salaku eta bisa jadi sigana. Tapi, sadaya nu sami, kalawan cara anu pangalusna pikeun ngajaga hubungan alus teu lamun dua urang nyaho nanaon ngeunaan fakta tina selingkuh, jeung lamun aya selingkuh di sadaya. Dina sagala hal, batur bakal nyaritakeun ngeunaan eta sooner atawa saterusna, ucing s out of the bag

About