Reply laju nembongkeun babandingan asup talatah ka balesan. Lamun reply laju low, eta ngandung harti yén pamaké jarang balesan. Lamun eta sacara luhur, pamaké geus loba nu leuwih gampang pikeun ngawalon. Poto nu geus ditandaan salaku érotis ngan bisa ditempo ku pamaké anu boga sapuk pikeun nempo érotis eusi. Anjeun bisa maca leuwih ngeunaan ieu jeung ngarobah préferénsi anjeun dina bagian Upami anjeun mark poto salaku érotis, eta ngan baris jadi bisa ditingali ka pamaké anu geus sapuk pikeun nempo érotis eusi. Anjeun bisa maca leuwih ngeunaan ieu jeung ngarobah préferénsi anjeun dina bagian ieu teu disarankeun pikeun dipake Browsing Swasta dina Firefox, Rusiah dina Chrome, anonymizers, VPN, jsb. (p.

About