Hiji bakal nganggap nu bobogohan aktip bakal badag di Korea pikeun dua alesan dulur kana kabel telepon pinter jeung pasangan budaya ngawengku Korean libur jeung aktivitas rineh aya komo hiji poé ka milu sedih the single. Kanyataanana nyaeta ladenan dating online geus dicampur respon ti masarakat. App Tinder mangrupa salah sahiji pangbadagna sukses di jawa Barat, tapi pasamoan urang jeung keur bobogohan padahal aktip masih teu ilahar di Korea, naha ieu. Pasamoan strangers ngaliwatan aktip dianggap hiji tanggal blind di jawa Barat tapi formalities hiji tanggal blind 소개팅 geus ngadeg di Korea. Babaturan nu disetel ngaliwatan silih kenalan jeung saprak tanggal blind geus diayak ku babaturan dipercaya, hiji karasaeun aman. Koréa leuwih horéam pikeun muka nepi ka dating aktip sabab sieun maranéhanana baris jadi conned, scammed atawa komo parah. Sieun tina nu teu dipikanyaho kaharti, tapi ogé kacurigaan salaku kaamanan jeung aturan anu teu salaku standarisasi di Korea sabab bisa jadi di Amerika atawa Eropa. Sedengkeun loba nu nolak ngagunakeun aktip, leuwih jeung leuwih generasi ngora nu ngagunakeun eta jeung metik mangpaat. Bari bobogohan aktip naha aya di Korea, aya single Korean app Tinder nu pioneering dating gerakan. Gantina aya loba vibrant aktip nu make métode unik jeung software nyieun fun pangalaman. Di handap ieu daptar paling popular jeung metot aplikasi nu bisa mawa anjeun hiji ketok deukeut ka anjeun Seoul-mate. Aplikasi ieu sigana sosial nu pang populerna aplikasi dating di momen, jeung hiji juta undeuran jeung hiji.

Ngaran aplikasi hartina ditarjamahkeun ka ‘Sareng anjeun, Jeung Kuring’, jeung geus imut perenah design. Susunan karya kawas jadi salah bakal diwanohkeun ka layak urang unggal poé. Anjeun kudu ngahususkeun turun ka ngan, terus jeung propil maranéhanana informasi jeung gambar anjeun milih ngan hiji. Sabalikna gender teu sarua, sarta ngan lamun anjeun boh pilih silih salaku pilihan luhur, anjeun bisa ngamimitian ngobrol. Kalapa unsur nyieun aplikasi ampir game kawas jeung popularitasnya bisa dianggap jadi sabab loba patandingan suksés. Keur dipilih jadi anu pangalusna, boh flattering jeung nyegah waktu wasters. Ngaran app nu mangrupa gabungan tina kecap ‘bobogohan’ jeung ‘cup’. Dina ngabandingkeun ka aktip séjén, premis anu unik sabab pokus nyokot interaksi offline, kitu eta nyorong pamaké pikeun nyengkram cangkir kopi babarengan. Kopi toko jeung restoran poéna anu dibikeun ka pamaké pikeun nyadiakeun sederhana lingkungan papanggih. Aplikasi ieu ayeuna geus rébuan pamaké jeung sampurna pikeun dongeng jeung telepon kaluar individu anu saukur hayang ngarasakeun alus date. Teu kawas paling séjén bobogohan aplikasi, aplikasi ieu téh teu styled jadi lucu atawa romantis. Niat pisan sederhana salaku app boga tujuan pikeun nyambung urang tunggal (ku kituna ngaran keur kombinasi ‘single’ jeung ‘urang’), ku ngalakonan hal anu sipatna kabetot dina. Tinimbang pasamoan hiji dina hiji, aplikasi nyorong hiji gathering likeminded urang kapentingan nu sarua, sarta muga bisa ngabentuk hiji silaturahim atawa komo leuwih. Aplikasi ieu téh kurang burdensome sabab hiji teu kudu nyiapkeun neruskeun alesan jadi menarik oge eta pokus ngarasakeun waktu babarengan tinimbang ngan bobogohan. Ngaran app nyaéta kombinasi ‘운명’ nu hartina ‘nasib’ jeung ‘bobogohan’, hartina narjamahkeun ka ‘Fa-Ting’. Ieu metot app patandingan jalma dumasar kana nasib, jadi gaganti mintonkeun fakta ngeunaan muka diri, mitra anu loyog dumasar kana tanda béntang jeung zodiak. Anjeun tiasa mariksa propil jeung manggihan paporit maranéhanana nomer jeung paporit arah. Sacara tradisional Koréa nu tahayul, jeung hal ieu dipercaya nu hal nu tangtu kayaning anjeun tipe getih, mangka bagian tina hiji kapribadian. Saprak peluncuran anak dina ‘I-Um’ nu paling well-dipikawanoh jeung dipercanten aplikasi. Mangpaat utama aplikasi ieu aya kamampuh pikeun pinuh pribados profil anjeun, anak basajan maké jeung kaamanan. Aya loba kategori nu anjeun bisa ngeusi kaluar dina profil anjeun jeung nambahkeun loba gambar kana unggal kategori. Upami anjeun hoyong batur, anjeun ngan saukur ngirim eta hiji ‘OK’ talatah, jeung lamun maranéhanana narima anjeun bisa mimiti galecok. Kaamanan ketat dina ieu app jeung unggal akun di tuntas mariksa jeung anjeun kudu ngaliwatan hiji éksténsif kaamanan prosés ka komo bisa dibikeun hiji akun. Aplikasi ieu geus aya dina headline pikeun rapat jadi pertikahan, nu salaku suksés minangka anjeun bisa meunangkeun ngan dina hiji aplikasi. ieu beuki jadi titik mimiti kontak, alatan tumuwuhna jaringan sosial jeung situs dating. Salaku leuwih jalma nu ngagunakeun ieu diri dicokot gambar mun pareng silih, geus alami hayang ka tempat éndah pikeun nganjang, jeung hal fun ulah, tapi anjeun teu bisa ngalakukeun eta kabeh ku sorangan. Bari bobogohan aktip nu sadia pikeun papanggih jalma anyar, eta bisa jadi daunting papanggih hiji-on-hiji. Kabeneran, aya nyatu salaku urang luar, generalizing Korea jeung Seoul dwellers sigana gampang, tapi sakali anjeun nu terpadu di masarakat anjeun bakal kaget ku diversity. Anjeun dijilid pikeun minuhan jalma anu akur jeung, sarta anjeun komo bisa manggihan hiji lifelong jiwa-mate.

Kuring ve usaha sagala

tapi safest app pikeun awewe anu Di Hello Safest Dating App.

iTunes

apple us app dina-pantun-safest-bobogohan-app id

About