geus terus nyanghareupan masalah lamun datang ka ngajaga curb dina pamaké anu miscreants jeung maen pranks dina jalma sejen. Jadi aya geus masalah dilaporkeun ku séjén pamaké sah jeung leungitna lalu lintas pikeun eta jalma. Sedengkeun aya sajumlah jelema anu nyalahgunakeun loka jeung condong pikeun nyieun pamaké uncomfortable, ngadaptar salaku pamaké nu geus mandated. Layanan ngan sadia pikeun jalma anu taun atawa leuwih kolot.

Kituna pamaké anu strip atawa meunang taranjang di hareup kaméra, kalibet dina obscenities jeung paripolah séksual bisa ngalarang éféktif. Loka ngabogaan hiji SMS code generasi jeung verifikasi skéma di tempat kiwari. Keur pamaké bisa ditarima jeung beunang dipaké salaku service, jalma bakal dikirim SMS kode nu bakal jadi sacara acak dihasilkeun. Pamaké geus tipe dina kode anu geus dikirim ka mobile jeung mangka ngagunakeun layanan. Ieu geus meunang loba pamaké jengkel sabab diwajibkeun make nomer mobile pikeun meunangkeun dina chat.

Ieu teu mungkin keur loba pamaké

Nu jadi masalah jeung metoda ieu nyaeta aya teu loba urang sunda anu boga mobile tapi hayang ngobrol. Kituna pamaké anu teu boga telepon sélulér nu teu bisa ngagunakeun chat service. Masalah kadua nu urang sapatemon nyaeta SMS kode system kadang teu digawé saperti nu diharapkeun jeung pamaké meunang remen dikonci kaluar ti loka.

Loka urang nawarkeun seamless chat service

Urang teu ngawatesan urang sunda jeung nu mana wae nu kaayaan sanajan. Urang aya di tempat ban maranéhanana pamaké anu ngalakonan nu teu dihoyongkeun kagiatan dina loka. Urang sacara acak pasangan jeung jalma jeung saha utama niat jeung pulsa chat aplikasi maehan boredom jeung pikeun nyieun hiji tempat pikeun jalma nu ngagantung kaluar. Urang ngarasa yén putting teuing ukuran kaamanan di tempat ngabalukarkeun restlessness antara pamaké jeung maranéhanana bakal ragu pikeun ngagunakeun layanan. Ukuran pangaturan kudu nunda dina tempat jeung dua sisi kudu mantuan dina ngalaksanakeun eta. Lamun loka sorangan nyokot tanggung jawab jeung pamaké terus nyalahgunakeun jeung misbehave eta anu bade jadi chaperoning. Ku kituna pamaké ogé kudu sasuai jeung aturan jeung nyingkahan ngagunakeun loka pikeun sex jeung nu séjénna buligir paripolah. Taya registrations jeung SMS konci, anjeun bisa dipasangkeun jeung urang gampang jeung tanpa aya waktu-consuming hassles. Ieu mangrupa hal pangalusna nu urang keur urang sunda ngarasakeun hiji uninterrupted service of chat

About