Kuring ngan hayang ngomong yén kuring geus di handap ieu blog anjeun pikeun sababaraha bulan ayeuna jeung bener kawas tulisan anjeun. Boh anjeun bener nice whilst méré pisan obyektif, grounded saran. Jadi, hatur nuhun gede maos Plus, dua anjeun sigana jadi bener lucu babarengan jeung kuring keukeuh anjeun sadaya anu pangalusna pikeun sababaraha taun anjeun gé geus dihareupeun babarengan Atoh, kuring megatkeun pikeun nulis di pikeun nanyakeun hiji hal. Kuring geus maca dina loba tempat nu oge, Koréa teu pisan kabuka pikeun galecok jeung strangers random dina tempat. Yen ngan jalan(s) pikeun kungsi skor titimangsa jeung salah téh ngaliwatan»rapat»atawa»sightings». Kuring teu yakin kumaha bener nyaeta pikeun generasi ngora. Tapi atoh, kuring geus nyoba pikeun meunangkeun ka nyaho bodo bari ayeuna. Hal ieu, urang ngajalankeun di bunderan sarua, tapi urang kalangan teu kungsi coincide. Urang boh ulin olahraga sarua, tapi manéhna teu eta dina loba panarjamah, tingkat internasional whilst aku biasana dina capillary tim jeung ngan dabbling dina organisasi kajadian pikeun olahraga ieu. Kuring geus katempo manéhna sababaraha kali jeung teu hayang nyaho manéhna. Tapi, kuring teu yakin kumaha ieu ieu kungsi bade lumangsung, ngajaga naon ceuk di luhur di pikiran ha-ha.

Kuring teu komo nyaho saha babaturanana nu aya atawa nu»circle jero»manéhna ngalir di. Koréa ulah nyarita ka strangers (aku sadar ieu téh hiji gross generalisasi) jeung. jigana aneh pikeun katresna ka initiate interaksi jeung lalaki (atawa jadi kaula ka). Ayeuna, di ieu kajadian nu bakal datang dina sababaraha bulan kuring geus kakara kapanggih kaluar kuring kukituna bisa hirup di hotel sabeulah katuhu na akomodasi di Seoul, jeung aya sababaraha tempat dahar kira-kira wewengkon urang, jadi kuring yakin urang kukituna nabrak kana silih. Ieu mah pamikiran ieu salaku kasempetan gede pikeun nyerang nepi paguneman lamun kuring nempo manéhna (padahal mah Korean vocab rada kawates). Hal ieu, kuring cukup hesitant jeung nunda off ayeuna sanggeus maca»Koréa teu bener nu hiji nyarita ka strangers»jeung lain hal nu bisa jadi hiji halangan nyaéta yén manéhna bisa jadi jeung nya badag group tim-mates, ku kituna bisa jadi teu bener aneh pikeun nyerang nepi paguneman teuing. Kaula pamikiran sanajan yén saprak manéhna ngumbara ka nagara-nagara séjén ngabalukarkeun profési nya jeung geus ka mingle cukup bit a jeung masarakat lokal’ fans aya lamun nu mana wae, nu manéhna bisa jadi leuwih kabuka-dipikiran dina hal éta (nyebut ka strangers).

Tapi, kuring teu yakin

Jadi, patarosan mah bener dua bagian.) nu leuwih husus salah sahiji cara pendekatan husus ieu guy jeung) nu leuwih umum salah sahiji cara hiji pendekatan teu hiji guy manéhna diaku hayang interaksi jeung di Korea. Kuring teu yakin lamun ieu bakal nyieun béda nu mana wae nu tapi kuring nyarita kawates korea jeung kami Asian (dicampur Cina Indian etnis). kami teu yakin lamun ieu bakal beuratna di on mah interaksi atawa nanaon.

HIHI, post anjeun ngeunaan Koréa

Nu anjeun yakin yén maranéhanana anu malu. sabab dina dramas, maranéhanana guys nu leuwih anu drool kahiji dina asing awewe KIMCHI MAN — a guy lahir jeung digedékeun di Korea Kidul, nu bisa lagu na Korean karuhun, kawas, juta generasi ka tukang

About