Chatroulette, anjeun bakal ngelingan, ieu loka nu ngidinan anjeun sacara acak nyambung ka Webcams sakuliah dunya. Aya sok kasempetan anjeun bakal manggihan metot jalma jeung kalibet dina hiji matak paguneman. Tapi anjeun leuwih gampang pikeun nyambung ka batur mintonkeun off bagian awak nu bakal normal jadi katutupan ku pakean. Chatroulette museurkeun kana hiji-ka-hiji kontak, tapi anjeun bisa pindah ti hiji video cacarita ka nu sejen ku nganiaya ‘next. ‘Loka digulung kaluar jeung fitur lokal disebut Lokal roulette nu snatched nu’ alamat IP, tapi ide teu mawa off kaca Wéb pikeun ladenan lokal teu aya deui. Ayeuna, pikeun leuwih alus atawa goréng, Korean Bobogohan Chat geus revived lokasi-babagi pamanggih (salaku pilihan fitur nu), jeung mana hiji lengkah leuwih tebih ti Chatroulette di wewengkon sejen kitu oge. Eta mintonkeun sababaraha Webcam aliran dina kaca tunggal (‘Brady Kebat’ gaya), sahingga nyiptakeun sarua jeung hiji kamar chat. Lamun anjeun mikir prospek komo leuwih kakeunaan bagian awak nu napel ka jalma anu nyaho di mana anjeun hirup bakal daya tarik ngan ka nu gagah pisan atawa kacida aneh, anjeun bisa jadi hoyong mikir deui: koréa Bobogohan Chat nyebutkeun eta sacara ngembang di hiji laju, pamaké anyar unggal poé jeung nu aya kira-kira, aktif chat kamar (umum jeung swasta) narima hiji juta kunjungan poé. Pausahaan ogé boasts ngabogaan sababaraha dukungan backers, kaasup Ashton Kutcher, Diddy, Madonna manager Guy Ossuary, jeung Ron Buerkle. Lokasi nu anyar ciri pilihan jeung mangka ngan hiji -mil radius lamun anjeun mutuskeun pikeun babagi di mana anjeun aya. ‘Ieu téh sadaya ngeunaan neraskeun pikeun nyieun dunya leuwih nyambung tempat via the Web,’ Korean Bobogohan Ngobrol sacara co-pangadeg Dan Blake ceuk dina hiji pernyataan. ‘Ngomong, lamun teu sacara teratur Korean Bobogohan Chat kamar nu anjeun pake pikeun ngabahas fishing, urang mikir fitur ieu bakal nyieun eta komo leuwih gampang pikeun maranéhanana pamaké pikeun minuhan ‘IRL’ dina kahirupan nyata pikeun sabenerna agronomi lalampahan. ‘Jeung sababaraha ragu, kuring megatkeun pikeun méré eta a try. Kuring ngarasa kawas kuring ieu peeping kana masarakat bedrooms ti ngarareunah mah kantor. Pikeun hiji waktu, eta seemed cukup polos. Saha nu teu bogoh ka urang-ningali. Saterusna kuring plugged di mah Webcam jeung milih manggihan cams deukeut atuh ti Google Maps-kawas kaca di nu saeutik kuadrat ngagambarkeun deukeutna chats. Kuring asup ngobrol di nu aturan éta pikeun hormat batur di kamar jeung ninggalkeun drama luar.

Hiji gadis terus nyanyi sorangan. Hiji guy dijawab telepon sél-na tur dimimitian ngawangkong ka babaturan nya ngeunaan kabogoh masalah. Gadis sejen ngan kenca nya cam dina salaku manéhna nyokot sare waktu beurang di: p. m. Kuring asup sejen chat kamar diawaskeun jeung hiji guy jeung headphone di na pg.’s. Di kamar nu sarua, kuring listened ka hiji lalaki nyaritakeun carita hirupna. Gentleman sejen seemed kawas manéhna diputer patarosan jeung grup. A gadis ieu dengekeun, putting lip gloss dina sakumaha lamun saurang bisa nempo nya. Kuring lurked, dipareuman mah Webcam, jeung listened ka paguneman. Hiji lalaki dikaitkeun kumaha manéhna ceurik salila ‘Transformers’ film jeung kumaha manéhna nyangka G. I.

Joe nyaéta pahlawan

Pas wayang obrolan ngancik kana hiji strategi tata pasamoan pikeun meunangkeun gambar buligir ti nu séjén. Ieu naon eta ngarasa kawas: keur nyangkut dina hiji kareta jeung kapaksa eavesdrop dina dahsyat paguneman. Kawas éta pisan talker dina kareta ieu, kuring ngarasa ieu jelema anu deukeut teuing ka kuring ahir numpak teu bisa datang gancang cukup. Jeung nyaho ieu urang cicing dina mil kuring nyieun hal goréng abdi bisa meunangkeun nyangkut di balik salah sahijina dina garis di Sakabeh Pangan, sedengkeun maranehna indit dina ngeunaan G.

kuring Joe

San Francisco nyaéta hiji kota leutik, sanggeus kabéh

About