Aku Korean Nyieun Korean Babaturan

Kuring ngaharepkeun urang ngobrol babarengan ku Ka omongan atawa skype kuring hirup di Dugong, Seoul, Korea lamun anjeun cicing di Seoul, hayu urang rampak kaluar hatur nuhun. Hello. Kuring nyarita spanyol, jeung aku diajar basa inggris geus panengah) jeung koréa urang bisa jadi babaturan Halo, Ngabagéakeun pikeun Nyieun Korean Babaturan. Ieu téh hiji tempat anu dijieun pikeun nyambung urang ti sakuliah dunya pikeun ngobrol jeung babaturan ti Koréa, kitu ogé tempat séjénna di sakuliah dunya. Ngarasa luncat ka eureun ku jeung ngagabung nu mana wae nu urang chat kamar jeung nyieun babaturan anyar, kitu ogé papan urang nyieun nu anyar…