alesan anjeun kudu kungsi date Korean guy

Saméméh kuring papanggih jeung kabogoh mah s mom, I panginten nya endearing timeliness ngawalon télépon nya télépon lasut jeung patarosan ieu ngan manéhna keur putra alus. Sanggeus pasamoan nya jeung jadi biasa cara nu koréa ibu nyangka, kuring sadar kabogoh mah s minuhan jeung indungna s kahayang éta pikeun nyingkahan maot tangtu. Kabogoh mah hiji tumuwuh taun heubeul lalaki anu hirup fearfully indungna sorangan. Manéhna aya sia aya tapi amis jeung happy-balik-lucky biasana. Tapi lamun manéhna riweuh teuing ngajalankeun errand pikeun kulawarga atawa lamun manéhna pas nepi kana luhur-mayar pakasaban, urang sadaya leuwih alus nyieun hiji ngajalankeun eta saméméh lalaki…