Alesan ka Sunda Korean Awewe — Asia Ahli Dating

Lamun anjeun ve geus ngajaga nepi jeung saeutik urang loka anjeun bisa jadi geus noticed hiji artikel nu datang kaluar anyar ku Online Koréa Bobogohan judulna, Alesan I Cinta Katresna Jepang jeung Anjeun Kudu Teuing. Ayeuna hayu atuh ngan nyebutkeun katuhu-off-nu-bat nu Online koréa Bobogohan téh biasana paéh-katuhu jeung sudut pandang-na, tapi kuring teu bisa mantuan tapi mikir yén manéhna dipaké aduan ngeunaan Korea nyarankeun awewe Korean éta t salaku golden salaku loba hiji lalaki geus kapanggih eta pikeun jadi. Ngan kasampak di naon Dan Kembangan, Korea s foremost ahli dina bobogohan awewe korea, geus ngomong ngeunaan eta. Ngabogaan ngan…