Awewe Néangan Lalaki néangan Hubungan Personals dina Oodles Classifieds

I m ft jangkungna jeung athletic ngawangun, kuring m a single nona heubeul taun, kungsi nikah, kuring miara, alus listing, Allah-Fearing, jeung positif. Hi, I am Kate Gomez ku ngaran single kungsi nikah, kuring kami bade jeung kami, jeung asih nona jeung kuring keur bener néangan jeung asih. Kaula néangan hubungan serius nu bakal ngakibatkeun nikah kuring keur néangan pikeun LTR jeung nice jeung man miara pikeun ngamimitian kahirupan anyar wit. I am a basajan jeung turun ka bumi, gampang bade jeung gampang mangga. Kami saeutik pisan anu masih percaya asih. Kuring keur néangan pikeun nu per. single jeung kungsi…