Azar ieu Chatroulette deui ti nu maraot, jeung anak bade viral katuhu dina irung anjeun

Azar nyaéta hiji aplikasi mobile ngusahakeun pikeun resurrect nu heubeul-sakola live chat pangalaman pikeun generasi anyar jeung ayeuna teh bade viral dina noses urang. Dina tilu taun Azar sacara peluncuran, nu Korean pausahaan balik eta, Hyper nyambung, klaim app geus pencét juta undeuran di leuwih nagara, jeung dijieun milyar cocog antara sunda. Premis nyaéta basajan: Nyambung jeung anyar chat mitra hiji-ka-hiji, jeung gesek pikeun nyieun hiji anyar cocog mun anjeun teu kawas kiwari. Kawas Chatroulette, nu teu saeutik di luar video jeung téks galecok jeung random strangers, Azar ngamungkinkeun anjeun pikeun nambah kontak nu anjeun hoyong jadi anjeun bisa ngobrol…