Bakal korea man tanggal gadis asing. Bobogohan di Korea

A bari saeutik ka tukang di Korea bari nongkrong jeung misan mah, pisan jangkung ahir ‘s man jeung karir alus, mulya clan kulawarga, jeung umumna pisan nice guy,»kumaha datang anjeun teu meunangkeun gadis.»manéhna direspon jeung»kuring hayang jangkung bodas gadis jeung breasts badag.»Jujur, kuring teu mikir ieu teu super umum, tapi eta teu aya. lamun datang ka non-Koréa, Koréa umumna rupa jeung séjén Asians. Najan naon koméntar séjén nyebutkeun, dina sisi nagara di leuwih imah tradisional di mana putra kahiji tetep jeung kulawarga salaku kapala. kabéh putri sakabeh kulawarga pindah ka kota gedé, sahingga aya no awewe ngora di padesaan. ieu…