Chat — Asian Chat: Cina Koréa Jepang

Dina hudang profound paguneman ― jeung burgeoning reckoning ― MeToo gerakan geus diideuan di Hollywood leuwih opat bulan pamungkas, awewe di industri séjén geus dimimitian pikeun nyarita kaluar ngeunaan sorangan encounters jeung pelecehan seksual, narajang seksual jeung kateusaruaan dina workplaces maranéhanana Eta kasampak kawas pita sacara ‘Mic Leupaskeun’ remix jeung Steve Aoki, mintonkeun rapper Desainer, ieu certified emas ku Rekaman Industri Association of America (RIAA) Nu rapper wangsit warta di tweet dina saptu, jeung wawakil ti RIAA dikonfirmasi informasi jeung HuffPost