Dating Tips pikeun Awewe Anu Hayang Korean Bodo. Korea Dating Tips

Lamun datang ka dating hiji lalaki koréa aya teu ngan hiji gender nu béda tapi ogé budaya di hiji ogé. Nu kahiji (jeung panggampangna) hal anu robah nyaéta mana anjeun deui nongkrong jeung babaturan anjeun. Contona, tinimbang bade sadaya-katresna salad bar pikeun dahar beurang kuring nganjurkeun bade ka koréa restoran mana guys rampak kaluar. Mimitian bade ka toko kopi nu guys indit ka jeung babaturan. Nyengkram hiji bir jeung babaturan di hiji bar atawa kuku (Korean-gaya bar.) Ngurilingan diri jeung lalaki koréa leuwih remen jeung anjeun gé leuwih gampang manggihan hiji guy anu gé kawas anjeun jeung nu anjeun gé…