Korea Kidul Awewe

Kuring keur néangan hiji lalaki anu rido jeung kawas kuring, lamun anjeun datang ka ulin, mangga teu datang, kuring hayang jadi a man alus, cinta kulawarga mah, jeung kuring boga budak, kuring geus cerai salaki kuring. Hayu seuri anjeun ngarobah dunya tapi don t hayu dunya ngarobah seuri anjeun. Kami amis jeung isin di mimiti tapi sakali kuring ngaraos nyaman kami loba kurang malu. Kuring geus geulis seuri dina beungeut kami urut aya. Abdi bogoh musik, seni jeung treble. Biasana mah I méakkeun waktu bébas mah indit ka treble, papanggih babaturan mah atawa ulin jeung mah kitty. Kahiji mah utama…