Naha lalaki koréa hayang kawin asing awewe

Ti mid-s, dina hiji mayoritas onjoy muncul di Seoul stasiun subway, eta bisa jadi ditempo yén Korea Kidul pamaréntah ieu nyieun usaha concerted pikeun ngarojong lokal katresna nikah patani. Saprak s, awewe ngora geus an incentive pikeun pindah ti padesaan ka kota alatan kahayang chasing kahirupan anu leuwih alus. Ku kituna, ngan aya pamuda tumetep di kampung halaman maranéhanana kasampak sanggeus maranéhanana tegalan jeung ngajaga industri tatanén bade. Nu kampanye gagal mawa nu mana wae nu ngeunaan hasil anu alus. Taun ka tukang, leuwih ti hiji kalima tina Korean patani jeung nalayan awewe nikah asing. Pikeun instan, Joella Propinsi anu…