Naon éta kawas nu keur gay expat di Korea — Matador Jaringan

Korea mah co-guru sakali ka kuring yén manéhna geus kungsi papanggih gay jalma. Anjeun meureun geus tanpa merealisasikan eta, kuring direspon. Manéhna didn t seem yakin. Gay pamandangan ieu masih cukup disumputkeun di Korea, sanajan taun ieu ditandaan Queer Budaya Festival di Seoul. Kuring ngelingan pasamoan salah gay bodo lamun ieu mah hiji bursa mahasiswa di Korea National University of Arts. Salah gay guy di hiji sakola seni. Ieu mah museurkeun diajar ngeunaan adegan ti hiji insider s sudut pandang, jadi sababaraha minggu ka tukang, kuring diwawancara gay American guru basa inggris ngeunaan pikiran-na dina homoseksualitas di Korea, jeung pangalaman-na…