bobogohan di Seoul, poé game, kumaha pikeun narik awewe, papanggih awewe, papanggih awewe di Korea, subway, di mana papanggih awewe keur sakabeh ngobrol ngeunaan poé game nu anjeun bisa maca online, lolobana gagasan jeung saran anu sarua.

Ngeureunkeun gadis di jalan.

Indit ka hiji kajadian budaya

Sedengkeun ieu teu goréng gagasan jeung geus garnered sababaraha jumlah sukses pikeun kuring, kuring geus manggihan yén mah kasuksésan pangluhurna ratio geus di tempat urang sahenteuna ngobrol ngeunaan pikeun poé game: subway. Di dieu aya opat alesan gede nu subway nyaeta tempat pangalusna di Korea papanggih awewe jeung ngaronjatkeun game anjeun. Nu subways di Seoul anu ampir kabéh mobil lila. Unggal mobil ngabogaan kira-kira korsi, jeung kamar keur nu sejen — jalma nangtung boga cukup kamar ka dieunakeun ngaliwatan jeung manggihan awewe. Nu hartina kira — jalma dina subway, jeung kasarna satengah tina maranéhanana bakal jadi awewe. Pikeun nambah nomer eta, urang terus meunang dina jeung off of subway nu, jadi anjeun meunangkeun diri daur ulang grup katresna ka milih ti. Tunggang subway salila poé loba kawas real-hirup Tinder — lamun anjeun teu kawas cara manéhna kasampak, jurus nepi hiji paguneman. Lamun manéhna museurkeun mangka gede, jeung lamun manéhna teu, anjeun ngan balik ka hiji ka hareup. Keindahan nyata nyaeta anjeun bisa kalayan gampang ngan pesiar luhur jeung ka handap mobil ngalakonan hiji atawa dua pendekatan per mobil, mangka mimiti ka backtrack. Anjeun bakal jarang nempo jalma sarua dua kali mun anjeun geus isro tungtung nepi ka tungtung. Eta bakal pisan gampang pikeun ngalakukeun — deukeut dina jam nu diperlukeun Garis di Seoul (green line) pikeun nyieun hiji bunderan full. Ditambahkeun bonus: Line hits beda university subway eureun jeung anu utama transfer line pikeun sadaya batur. Eta sacara biasana dipak pinuh ku loveliness upami anjeun keur dina dina waktu katuhu. Hayu urang nyebutkeun anjeun kaanggo gadis nangtung di sudut mobil subway. Anjeun nganteurkeun an bubuka line. Manéhna teu sigana teu sagala rupa nu kabetot tapi teu sagemblengna disgusted boh. Ayeuna anjeun bisa milih pikeun ngaluarkeun, atawa anjeun bisa muka keur hujan es Mary jeung nyoba ngahurungkeun nepi bit a. Hayu urang nyanghareupan eta, anjeun geus antara titik jeung manéhna geus nowhere sejenna pikeun indit. Anjeun bisa jadi ogé nyokot kauntungan tina anjeun panongton captive jeung ngajalankeun anjeun sakabeh rutin. Anjeun bisa ngamimitian kana hiji ramble rutin atawa meureun ngabejaan sababaraha tukang banyol nu bisa meunangkeun seuri kaluar nya. Kecuali anjeun geus bener bom, manéhna moal leumpang jauh ti anjeun bari anjeun keur ngajalankeun garis anjeun jeung manéhna bakal mimiti haneut nepi ka anjeun. Ieu geulis jarang pikeun katresna jadi mimitina museurkeun galecok dina subway teh sabab sacara teu umum pisan, jadi sok méré eta hiji atawa dua menit saméméh anjeun tarik kaluar. Ieu ogé bakal mantuan, anjeun nangtoskeun nu garis karya jeung nu teu atawa coba beda jeung kiriman sarua garis (leuwih ngeunaan ieu saterusna). Subway kaulinan téh béda ti tipe séjén poé game sabab éta hiji hal nu bisa ngalakukeun jeung latihan unggal poé single tanpa ngabogaan pikeun nyokot menit kaluar ti jadwal nu anjeun. Lamun anjeun numpak subway pikeun gawe, ngajalankeun sababaraha hiji deukeut. Upami anjeun keur dina jalan balik pihak pikeun peuting, teu sababaraha deukeut jeung mimiti gaining moméntum. Upami anjeun keur dina jalan anjeun ka Honda atawa Itaewon dina hiji weekend peuting, anjeun meureun bakal papanggih katresna bade cara nu sarua jeung mimiti pipelining pikeun saterusna magrib. Nu kaunggulan nyata pikeun subway kaulinan téh nya éta ari efisien. Anjeun kungsi kudu leumpang leuwih ti méter pikeun manggihan gadis sejen ngobrol. Lamun gagal, eta ngan menit a turnaround nepi ka anjeun bisa ngamimitian saterusna pendekatan di puncak jam. Anjeun bisa ngalaksanakeun nu mana wae nu waktos poe. Anjeun bisa prakték madhab anjeun buka. Anjeun bisa ngalakukeun hal eta solo atawa jeung babaturan jeung kungsi ngarasa kaluar ti tempat. Anjeun bisa ngalakukeun hal eta deukeut imah anjeun. Anjeun bisa ngalakukeun eta di kota sejen. Anjeun komo bisa ngalakukeun eta mabok, nu ngabogaan heran laju kasuksésan luhur keur kuring najan eta seeming kawas hiji pamanggih bad. Anjeun tiasa nyoba garis anyar. Anjeun tiasa nyoba gaya nu beda-beda. Anjeun bisa berpungsi dina ningkatkeun bagian nu tangtu game anjeun, kawas awak basa, sikep, atawa panon kontak. Anjeun bisa ngaronjatkeun anjeun Korean lamun anjeun ngan ngarasa kawas practicing. Euweuh urusan naon tingkat game anjeun geus di atawa naon anu anjeun hayang ngaronjatkeun, subway approaching nyaéta ku jauh paling efisien cara pikeun ngalakukeun hal eta. Nu brings kuring ka titik saterusna Pamustunganana, nu pangalusna benefit ka subway kaulinan mangrupa hal anu bakal ngangkat pangabisa anjeun ka pendekatan drastis. Naha anjeun geus anyar ka game jeung nyoba meunang kapercayaan anjeun ka luhur atawa ka pamaén seasoned, aya tempat nu bakal buang anjeun di ahir jero salaku gancang salaku subway. Anjeun kudu ngalakukeun hal eta dina public di hareup dulur di mobil subway. Sarta saprak anjeun keur urang asing, maranehna bakal jadi ningali ka tingal naon nuju anjeun ngalakonan. Utamana lamun anjeun pertama kali ngamimitian nyoba eta, anjeun bakal meunang ditiup kaluar. Loba. Eta bakal menyakiti di kahiji, jeung bakal jadi ngerakeun, tapi anjeun kudu persist. Anjeun bakal jadi tangguh jeung imun ka nyeureud kagagalan. Anjeun bakal jadi heuras ka rejections jeung victories bakal komo leuwih amis. Geura-giru sanajan, anjeun bakal kudu leuwih sukses ti gagal. Sanggeus kira-kira hiji atawa dua jam prakték, anjeun bakal boga bener efektif — menit lawang rutin ka nyengkram nya dipikaresep. Jenis ieu rutin bisa terus-terusan jeung dipaké di mana waé anjeun indit sanggeus éta, tur anjeun bakal boga eta turun loba tighter. Anjeun bakal gancang diajar nu garis karya oge jeung nu leuwih teu. Salah sahiji hal hardest ngeunaan lalaki hiji alus dipake rutin babarengan trial and error bagian. Lamun anjeun rék kaluar di jalan nyoba pikeun digawe ka luhur atawa ka tighten hiji poé game rutin, a alus jam gawé bakal kira deukeut. Anjeun bisa meunangkeun saeutik saeutik tina eupan balik ti unggal pendekatan anyar jeung angka kaluar naon lumaku oge pikeun anjeun. Lamun anjeun ngalakukeun ieu tilu atawa opat kali, anjeun bakal boga cukup alus pamanggih kumaha pikeun muka jeung interaksi jeung teratur gadis Korean. Di sisi séjén, lamun anjeun méakkeun komo jam dina subway sababaraha saptu grinding ngaliwatan deukeut, anjeun bakal meunang TON eupan balik instan. Anjeun bisa coba putting dina hiji garis anyar, nyokot kaluar hiji nu teu sigana digawe. Anjeun bisa coba béda openers dina menit. Anjeun bisa nyobaan sarua opener kali. Bagian pangalusna nyaéta nu anjeun bakal bisa nempo persis kumaha oge eta lumaku. Anjeun bakal meunang réaksi saharita nu bisa mantuan anjeun pikeun paku turun hiji poé game nu rutin ieu titik-on pikeun anjeun husus dina gaya. Ku tungtung a subway grinding sidang, anjeun bakal ngarasa tangguh kitu paku jeung boga lawang rutin nu bisa pesona off panties nun. Hiji-hijina hal anu ngajaga subway ti keur hiji poé sampurna game titik nyaeta interaksi anjeun geus time-diwatesan. Hal ieu ngajadikeun eta pisan teuas pikeun ngarobah ka instar-kaping. Upami anjeun keur ngabogaan hiji paguneman santun jeung gadis, anjeun kudu nanya di mana baé urang pos geulis awal dina jadi anjeun bisa rencana anjeun rutin kira-kira waktu nu geus ditinggalkeun. Lamun manéhna sigana pisan receptive jeung anjeun teu riweuh, anjeun bisa jadi teu bisa digawe kaluar hiji instar-date ku meunang off dina waktu nu sarua eureun, tapi ieu teu jadi gampang salaku di jalan atawa di toko kopi sabab katresna dina subway nu geus kamana wae. Maranéhanana boga tujuan, jeung rencana maranéhanana gampang teu kaasup anjeun. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal kudu settle pikeun wilangan waktu. Yen sacara teu goréng teuing padahal sabab hiji soré subway kaulinan bisa net anjeun tiis nomer lamun anjeun geus alus di eta. Nu leuwih ti cukup keur ngeusian nepi anjeun tanggal kalénder pikeun minggu saterusna atawa dua. Kuring geus sok geus fan gedé tina subway kaulinan, utamana salila sabtu minggu. Kuring bakal niatna pangjurung kabéh pamaén kaluar aya pikeun ngamimitian make eta pikeun mantuan ngaronjatkeun game anjeun jeung tingkat sukses bari anjeun keur di Korea. Hey, ieu wondering upami anjeun keur approaching di koréa atawa basa inggris, boh basa doesn t it metot jumlah adil perhatian. Atoh — nomer hiji poé kaahlian bisa mantuan tapi hormat, hatur nuhun mah biasana pendekatan dina basa inggris, kajaba kaula nyoba jadi cutie di koréa tapi nu teu mindeng. Naha anjeun hirup di Korea? Ngarasa luncat ka email abdi, upami anjeun gaduh patarosan séjénna, abdi cinta ka ngadangu naon frustrations guys nu ngabogaan jadi kuring bisa nepikeun eta. Hatur nuhun pikeun eupan balik, geus pinning turun naon mi gawe ka nungkulan di sorangan, openers jeung bahan don ‘t kudu jadi loba lamun kuring bisa mikir hal tulus ka nyebutkeun bakal balik pikeun eta, carita anu aren’ t bener contona I don ‘t go for don’ t kudu sabenerna bohong, ogé percaya atawa teu néangan sex, éta jalma agung nu buzz, asing riungan geus aya nu dipigawé jeung nongkrong jeung korea guys manusa mah saukur digolongkeun sare, nginum jeung karya jeung nganggur obrolan ngeunaan. Kuring masih mere a Bangsat naon jalma mikir, lamun kuring muka jalma nempo kuring ngan éta kawas sakabeh dunya ieu néangan nu hadir perjuangan. Kuring mindeng meunangkeun IOIs duckwalking kira-kira ngalakonan hal sorangan, sok hayang ngeureunkeun jeung nyebutkeun hiji hal jeung aya kalana teu, ngan jalma sejen di sakuliah eureun loba kasempetan. Ogé don t kudu loba wilangan, sakali mah bener nyambung mindeng boga babaturan atawa saeutikna hiji kontak jangka panjang, ngan sakapeung mah katempo metot jalma, urang boh hayang ngahontal kaluar, kuring sieun urang kira-kira urang, jeung tetep dina leumpang mah langgeng kaduhung^^. Cheers kuring ve geus di Korea pikeun ngan leuwih bulan ayeuna. Ieu hiji tempat metot pikeun mastikeun. Aku di Gwangju hanjakalna tapi bakal cinta ka ngakuna sometime jeung anjeun saterusna waktu kuring di Seoul. Subway game ieu geulis teuas, panongton captive bisa jadi hiji hal anu alus atawa hiji hal goréng, paling guys bakal meureun ngan ngaganggu mojang, jeung mangka anjeun keur nyangkut aya néangan kawas ngabdi jeung ton jalma dipakétkeun kana hiji wewengkon leutik

About