Hayu atuh ngan nyebutkeun yen anjeun boh kauntungan naha anjeun hayang papanggih hiji awewe ti dating online, anjeun bunderan sosial atawa ti warung kopi. Naha anjeun deui rapat nya offline pikeun kahiji kalina atawa manéhna téh batur ti anjeun bunderan sosial nu anjeun hayang nyaho leuwih alus, manéhna gé ngarasa cukup aman pasamoan anjeun di warung kopi. Maranehna ngeusi séjén normal jelema nu bisa ningali nya kudu lumangsung nanaon, jeung manéhna geus wawuh jeung éta (manéhna meureun mana anu ka toko kopi jeung babaturan atawa sorangan.) Hiji tambahan benefit nyaeta lamun anjeun keur urang asing anjeun moal meunang loba teuing stares ti jalma kira-kira anjeun keur ngobrol ka wanoja Korean. Atawa upami anjeun keur approaching jeung interacting jeung wanoja Korean aya pikeun kahiji kalina anjeun bisa beristirahat gampang: Anjeun biasana don t meunangkeun interruptions ti nu séjén kopi-toko patrons. Teu yakin kumaha pendekatan jeung interaksi jeung nu geulis Korean awewe. Kuring nyarankeun teu meunang nyalin tina Tanggal Awewe Korean. Kuring ve geus dina sapatu anjeun di Korea jeung geus kapanggih hiji cara pikeun indit ti scratch pikeun minuhan interaksi jeung komo leuwih Anak s kawas watering trough mana kabéh awewe Korean datang pikeun nginum ti. Teu aya tempat séjén kawas eta. Anjeun komo bisa manggihan katresna klub jeung penari anu ngarasakeun kopi jeung hiji paguneman pikaresepeun.

Anjeun bisa miluan paguneman maranéhanana teuing. Dina pangalaman mah lamun wanoja Korean (atawa awewe sacara umum) keur néangan pikeun papanggih a man maranehna sirah ka salah sahiji busier toko kopi. Anjeun bisa titik eta ku sorangan jeung boring buku atawa ngadengekeun musik. Maranéhanana dying keur ka batur pikeun ngobrol jeung maranehna. Kumaha lamun kuring teuing saraf ka ngobrol jeung wanoja Korean. Jeung hayu urang nyebutkeun I ngamimitian hiji paguneman naon atuh sanggeus éta. Lamun dimimitian paguneman jeung awewe jeung ngabogaan pikaresepeun interaksi jeung korea awewe saraf-racking (saperti ieu keur kuring) saterusna kuring nyarankeun anjeun meunang nyalin tina Tanggal Awewe Korean. Anjeun gé geus kabéh pakakas anjeun kudu meunangkeun awewe menarik pikeun nyokot anjeun sacara serius. Kumaha ngeunaan pasamoan eta di klub.

Atawa ngaliwatan babaturan

Aya toko kopi bener nu tempat pangalusna pikeun minuhan awewe ti Korea.

Enya jeung no

Yakin anak s leuwih gampang pikeun minuhan awewe Korean aya. Anjeun teu kudu nungkulan masarakat korea ditilik nya atawa nya tatangga Koréa ngaliwatan hiji panon jahat atawa interrupting anjeun. Korean awewe anu rék aya nu anca, aya hiji alus turnaround dina lalu lintas JEUNG tempat chill jeung friendly. Di handap ieu hiji video Gangnam jeung anjeun ll manggihan naon warung kopi kasampak kawas deukeut ahir (sorry pikeun ngaruat leungeun.) Lamun ngobrol ka random can éndah Korean awewe anu anyar ka anjeun, mangka kuring nyarankeun teu meunang nyalin tina Tanggal Awewe Korean. Anjeun gé nyaho naon ngajadikeun hiji paguneman karya euweuh urusan halangan basa. Ieu baris mantuan anjeun jeung nyokot kauntungan tina tempat pangalusna pikeun minuhan awewe ti Korea

About