Boga anjeun kungsi dibayar perhatian ka nasihat jalma anu mere ka awewe dina kumaha carana sangkan hiji guy bunuh ka hubungan serius? Sababaraha awewe mah babaturan mindeng meunangkeun dipanaskeun kana diskusi nu ilaharna revolve kira-kira lalaki maranéhanana tanggal, maranéhanana boyfriends, komo ex maranéhanana sacara. Eta jigana nu salami diskusi maranéhanana teu kaasup eta sacara langsung atawa komo henteu langsung, maranéhanana anu geulis topics ngeunaan mere nasehat ka awewe maranéhanana babaturan, tapi pas topik paguneman robah arah kaayaan sorangan jeung lalaki, maranéhanana jadi daya teu upaya. Jadi naha teu eta jadi gampang pikeun méré dating jeung hubungan saran lamun anjeun aya hiji nangtung di luar nempo dina, jeung jadi teuas lamun anjeun nyoba nyieun hiji kaputusan ngeunaan anjeun sorangan hubungan jeung manusa anjeun. Eta hésé pikeun ningali gambar lamun anjeun aya dina pigura. Jadi, hayu urang nyandak hiji titingalian sababaraha pamadegan diusulkeun métode pikeun nyieun man a bunuh ka hubungan serius jeung daptar eta di dieu téh order. Saterusna mah bakal babagi pamadegan mah sareng anjeun jeung state naha kuring satuju atawa teu satuju, jeung anjeun geus diondang ka mairan dina unggal salah sahiji jalma titik jeung nambahkeun leuwih anjeun sorangan. Upami anjeun hoyong pikeun nyieun man a bunuh teu kudu bandung jeung manéhna nepi ka anjeun nyaho anjeun aya dina hubungan serius — teu Satuju. Anjeun teu kudu ngadagoan nikah ka jadi sacara séksual intim jeung bodo, tapi lamun anjeun hoyong pikeun mastikeun yén manusa anjeun saré jeung kabogoh anjeun, ngadagoan saacan manéhna jadi kabogoh anjeun jeung mangka ngan sanggeus éta anjeun bisa ngamimitian ngabogaan kelamin jeung manéhna. Ieu bakal ngajamin yén anjeun saré jeung manusa anu anjeun aya dina hubungan serius jeung jeung bakal mere anjeun karapihan pikiran. Hal ieu dilakukeun sabab anjeun nyoba pikeun nyieun man a bunuh ka hubungan serius. Anjeun ngan ngalakonan eta pikeun diri ku kituna anjeun bakal boga karapihan pikiran. Lamun kitu hoyong candak chances jeung saré jeung manéhna tanpa komitmen, anjeun kudu disusun pikeun hal teu balik jalan anjeun. Upami anjeun keur kmu mah jeung nu, balik ka payun jeung saré jeung manéhna lamun anjeun hoyong. Kanyataan ngabogaan kelamin jeung hiji guy tanpa komitmen moal otomatis nyieun manéhna ngajalankeun dina arah séjén. Lamun sagalana sejenna karya kaluar ogé, manéhna bisa ngalakukeun kajahatan ka hiji serius hubungan jeung anjeun sanggeus kanyataan, atawa manéhna teu bisa. Anjeun ngan boga pikeun jadi disusun. I niatna mamatahan anjeun pikeun kaamanan sorangan nyaéta nu ngadagoan saacan manéhna ngomong yén manéhna hayang jadi kabogoh anjeun. Keur hiji awéwé merdika teu mean yén anjeun teu kudu a man. Ieu saukur ngandung harti yén anjeun boga anjeun sorangan bebas ti manehna kapentingan jeung hirup anjeun sorangan. Teu salah hayang jadi solely tanggung jawab pikeun nyieun anjeun bagja, tapi anjeun ogé kudu mintonkeun hiji lalaki nu ngarasakeun ngabogaan manéhna dina kahirupan anjeun. Diputer teuas pikeun meunangkeun, sadia, jeung uninterested ngan ngajadikeun hiji sadia man ngudag anjeun. Manéhna teu sanggeus hubungan jeung manéhna téh ngan sanggeus ngudag. Sakali nu ngudag leuwih, manéhna leungiteun dipikaresep. Ieu teu sabab anjeun eureun diputer teuas pikeun meunangkeun ieu ngan saukur sabab manusa anu katarik pikeun thrill nu ngudag teu kabetot dina hubungan serius pikeun dimimitian ku. Manéhna nyaéta saukur sanggeus ngudag sorangan disregarding awéwé anu initiates ngudag. Man ieu téh immature, jeung awewe anu karasaeun kudu muter teuas pikeun meunangkeun immature ogé. Cai manggih sorangan tingkat. Upami anjeun keur diputerkeun teuas pikeun meunangkeun anjeun bakal narik jenis lalaki anu sanggeus tangtangan. Upami anjeun hoyong pikeun meunangkeun lalaki anu néangan hubungan serius, anjeun kudu jujur jeung manéhna jeung teu ngulinkeun kaulinan. Lamun anjeun hayang hiji guy jujur jeung anjeun, méré manéhna kajujuran jeung lamun manéhna reciprocates dina jenis nyaho manéhna téh hiji panangtu. Teu dibales, kajujuran ieu scary, jeung ngan hiji sabenerna percaya diri awéwé bisa nanganan jumlah tekenan kajujuran merlukeun. Kerawanan, di sisi séjén, nyaéta tret nu urang don t mindeng mikawanoh dina diri urang sorangan. Eta insecurities nu drive awewe ulin teuas pikeun meunangkeun. Jadi, di handap ieu mangrupakeun hal nu paling umum urang mamatahan lamun aya batur téh rék nyieun man a bunuh ka hubungan serius. Teu nanaon sejenna datang ka pikiran. Ninggalkeun comment a, pertanyaan, atawa response dina bagian comment handap. Muslim nona nu bagja jeung diaku urang sunda t kudu muter game ieu jeung sababaraha urang kawas tekenan lamun urang geus gay, urang hayang ngan manéhna bisa boga sex lamun urang nikah ieu ti agama urang, sarta manéhna bakal ngan hiji geus sex jeung katresna-na. Gad dijieun urang jeung méré urang sorangan gulungan lamun urang nuturkeun nu roll ti urang suci guaran nu mana wae nu bakal boga ngan turutan step by step jeung anjeun bakal bagja kawas kungsi saméméh. hatur nuhun pisan pikeun ieu great post. Kuring kungsi loba pikiran metot bari maca ieu nu kuring ngan bisa nunda kana action katuhu jauh.

Kuring teu hayang nyaho kumaha carana sangkan mah guy hayang serius hubungan jeung kuring. Urang ngan bobogohan tapi kuring hayang manéhna jadi kabogoh kuring. Artikel ieu pohara mantuan pikeun kuring. Hatur nuhun jenis ieu pos nu sok mereun, jeung kuring leuwih resep maca eusi kualitas jadi kuring ngaraos bagja pikeun manggihan sababaraha titik alus di dieu di posting, tulisan ieu ngan saukur gede, hatur nuhun pikeun pos kuring satuju jeung naon nu ku anjeun ceuk dieu, utamana ngeunaan awewe anu muter teuas pikeun meunangkeun alatan sorangan insecurities. Mah dipake nya jadi kawas nu teuing jeung kuring ve leungit loba lalaki alus alatan kuring ieu diputer teuing sadia pikeun maranehna. Ayeuna mah kabogoh jeung kuring geus lengkep beda hubungan. Urang jujur jeung nu séjénna tur teu ngulinkeun kaulinan, jeung hubungan urang téh ngan saukur éndah. Manéhna ka kuring ti awal yén manéhna ieu néangan hubungan serius, jeung yén manéhna hayang meunang kawin jeung ngamimitian hiji kulawarga someday. Kuring nyaho yén éta téh teu bade lumangsung katuhu jauh. Urang ve geus babarengan salila sataun jeung manéhna geus t diusulkeun can, tapi kuring nyaho yen kuring ngan kudu ngadagoan jeung nempo, jeung kuring keur teu puguh. Iraha waktuna anu katuhu, manehna bakal ngajukeun, tapi kuring don t hayang nunda pressure mana wae nu dina manéhna jeung nu naon ngajadikeun hubungan urang jadi éndah. Urang babagi sababaraha hal endah jeung pangalaman, jeung unggal urang ngabogaan kahirupan urang sorangan tapi urang deukeut pisan. Di sawatara titik ieu mah hariwang ngeunaan mana ieu akang jeung lamun manéhna ieu bade ngajukeun geura-giru, tapi ayeuna mah diajar tenang jeung hayu urang ngamekarkeun hubungan alami, hatur nuhun pikeun artikel anjeun jeung anjeun buku nu kuring meunang. Kuring tetep datang deui pikeun leuwih jéntré alatan kuring hayang pikeun mastikeun yén kuring pribadi mah terus tumuwuh ngaliwatan maca barang anjeun. Kami bagja jeung informasi ieu, tapi kuring kudu leuwih informasi, jadi mangga update deui barang hatur nuhun Ieu pohara alus tips dina kumaha carana sangkan hiji guy hayang boga hubungan sareng anjeun. Kuring bakal nuturkeun anjeun saran. I haven t papanggih man of impian mah can, tapi kuring bakal nyaho naon anu kudu dipigawé basa kuring nepungan manehna. I sunda t boga kabogoh ayeuna, tapi kuring keur bobogohan batur. Urang indit kaluar ti tilu kaping. Kuring hayang nyaho naon I kudu ulah nepi ka nyieun manéhna hayang hubungan jeung kuring. Alim pisan ti anjeun tips, sarta anjeun katuhu, sadaya eta hal anu ceuk kuring basa kuring nanya babaturan mah ngeunaan kumaha kuring bisa nyieun manéhna hayang hubungan serius. Kuring bener ngahargaan anjeun input jeung bener mantuan kuring nempo hal jelas. Kuring bakal nuturkeun saran anjeun sarta anggap anjeun nyaho hasil. mah kabogoh ieu komitmen ka kuring jeung I didn t saré jeung manéhna peuting munggaran urang papanggih. I waited pikeun sababaraha bulan samemeh urang jadi intim. Saméméh mah dipaké pikeun meunangkeun intim jeung guys pohara pas sarta euweuh hubungan maranéhanana lumangsung. Kuring remen maca leuwih tips dina kumaha carana sangkan hiji manusa komitmen ka kuring. Mangga nulis leuwih ngeunaan eta. Kuring bakal tetep datang ka loka anjeun. Tips ieu pohara mantuan keur kuring salaku kuring keur ngan dimimitian nempo hiji guy anyar jeung hayang mastikeun manéhna hayang hubungan jeung kuring jeung teu saukur hiji hal sederhana. Kuring ve geus cerai pikeun taun ayeuna jeung kami kakara dimimitian tanggal deui. Kuring nunda profil dina popular loka dating jeung papanggih kavling nice lalaki tapi ieu téh bener husus pikeun kuring sarta kuring hayang mastikeun mah don t screw up jeung manéhna. Tetep posting artikel gede.

Kuring bakal tetep maca

Hi, kuring kakara meunang nyaho man ieu. manéhna ngomong yén manéhna téh néangan hubungan serius jeung manéhna hayang kulawarga jeung nak a, kuring nanya ka manéhna mana kuring nangtung, sarta manéhna ka kuring ngaraos kabogoh-na, tapi kuring don t ngarasa eta cos urang boro ningali nu séjén, jeung kuring manggihan yén kuring ve kavling tina ragu dina manéhna

About